Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] GX-60

原來瑞記唔止玩"CUT"單, 訂超過6隻, 要寫定票畀瑞記, 支票日期是8月頭, 驚死街鋪走數咁.

如果街鋪唔想咁 ...
redfish 發表於 15-7-2011 06:24 PM

但某d鋪應該會同大家講 我地被人cut到一盒都無啊=3=
但某d鋪應該會同大家講 我地被人cut到一盒都無啊=3=
果汁先生 發表於 16-7-2011 09:25 AM

可能佢唔想畀票, 改為訂5盒, 咪同你講一盒都無.

瑞記留返8月再批有著數, 因為8月開始合金類加3%:71:
可能佢唔想畀票, 改為訂5盒, 咪同你講一盒都無.

瑞記留返8月再批有著數, 因為8月開始合金類加 ...
redfish 發表於 16-7-2011 09:30 AM

又加!剛起東京回來!
原來唔只東京貴!香港d玩具近幾個月都貴左好多!
Yen而家1:10睇怕仲會升!港元再係弱勢遲d再版玩具一樣貴!
再版4月妺可以賣到2漁半!大家儲玩具好過放起銀行0利息!
既然依家做玩具咁好搵, 好, 小弟決定做香港第一人, 投資用大飛偷運玩具返香港賣, 成本低貨量大, 分分鐘各位到時仲可以低過亞洲版嘅價錢玩到合金魂, 有冇大大有興趣一齊搞, 多幾隻大飛一齊走貨, 水警都唔知捉得邊隻喇!
又加!剛起東京回來!
原來唔只東京貴!香港d玩具近幾個月都貴左好多!
Yen而家1:10睇怕仲會升 ...
麵包超人 發表於 16-7-2011 11:40 AM

8月1日開始瑞記加批價
模型加6.5%
SHF, D-ART, ULTRA ACT加6.25%
ROBOT魂, 合金類, SIC類, FIX類, 星矢神話類加3%
BANDAI玩具部TOYS(例如戰隊DX合体, RIDER變身器等非TAMASHII部玩具)加3-4%

等多幾日就可以批貴3%, 幾好.