Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] GX-60

食完飯, 無屎all既人, 大有人在.
今日行街,我見有兩個師奶話夾錢買宇宙大帝拎去大陸賣,分分鐘賺幾個開!隻野仲可以醫癌症同保祐你全家,多多錢都要入啦!
今日行街,我見有兩個師奶話夾錢買宇宙大帝拎去大陸賣,分分鐘賺幾個開!隻野仲可以醫癌症同保祐你全家,多 ...
呂品器 發表於 13-7-2011 06:05 PM

二千五你唔係唔買呀? 我要啊!唔該十隻!聽講非洲Cut 貨!預定價要$5000隻!
陳C9,你唔要唔好左住人啦!:45:
二千五你唔係唔買呀? 我要啊!唔該十隻!聽講非洲Cut 貨!預定價要$5000隻!
陳C9,你唔要唔好左 ...
kimkim 發表於 13-7-2011 06:23 PM

唔係喎剛剛有個工安老表打比我話隻嘢D合金有稀土成份係入邊, 所以唔可以係神州以外既地方度賣喎, 買定幾箱黎走私實番幾個開咁話
其實大帝係可以令人上太空:36:
頭像被屏蔽
今日行街,我見有兩個師奶話夾錢買宇宙大帝拎去大陸賣,分分鐘賺幾個開!隻野仲可以醫癌症同保祐你全家,多 ...
呂品器 發表於 13-7-2011 06:05 PM

大大,你聽錯啦, 我都o係度, 兩個c9係話乳罩大帝呀, , o係in's下面間巴巴巴果度呀嗎, 哈哈
剛剛火星打電話來, 話收到香港有人話會cut 單, 即時趕製10億隻宇宙大帝送來地球,

如無意外, 應該每人都可以買到10隻以上, 所以單價由165x降至500一隻.

到時太多貨, 可能平過Hcm Pro 獨角獸, 太約348元左右.

收到相熟店主打來,講代理會大cut單,
香港區:只會返到兩隻
九龍+新界:只會返到一隻

版主,快些殺這 ...
李露明 發表於 13-7-2011 07:07 PM
咁明天我要去買返盒幸福xx素, 睇廣告話可以預防"cut" 架 :x
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
係九龍區訂咗1隻,再係香港區訂多1隻...唔會到時兩邊都無啩:69:
我諗佢地想好似真三一咁,炒到上$5000先收手

原來瑞記唔止玩"CUT"單, 訂超過6隻, 要寫定票畀瑞記, 支票日期是8月頭, 驚死街鋪走數咁.

如果街鋪唔想咁快找數, 可以只訂5隻, 又唔會CUT單, 咁就大家HAPPY:71:
點解個post又浮番出來既,又來玩過?