Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattrV": 伏魔三劍俠 (新Bullmark搪膠Page No.7)

最近入返中膠set及電單車膠品, 恐怕都差唔多啦:78:
自制合成圖一張:(
[img][/img]
我記得3個主角都驚一樣野:
1) 主角驚一舊黑色既野;
2) 黃色驚塊鏡;
3) 藍色肥仔怕人地剌佢, 然後會漏水, 之後佢要即刻去飲水.

我記得好似係咁.
...
馬仔 發表於 29-5-2012 12:33 PM

Whenever he see that "black thing with a red horn", his head will show some red cracks, I hated that !:no:
伏魔三劍俠 ...support :71:

SIC自己當年入貨係初出價,但無諗過下調的咁厲害
另外一盒東映英雄車仔BOXSET內裡有此款戰駒,那時就平入貨

伏魔當年叫做睇過下
記得佢地三人出絕技好似玩雜技咁
加布拉 & 伊比露係前方做跳台,佐比單向前助跑,借兩位拍檔做踏板跳起出招

http://www.youtube.com/watch?v=gqVkTFQfwiA&feature=related

但當年最唔明機設,以幽靈船外形,怎樣由古船變新式飛船??
前年海賊戰隊播映時,小弟曾經空想過會否兩隻海盜船齊齊現身
不過天地雙龍都重出江湖,難保幾年後又重制推出
2) 黃色驚塊鏡;
3) 藍色肥仔怕人地剌佢, 然後會漏水, ...
馬仔 發表於 29-5-2012 12:33 PM

師兄果然好記性:71:.............
Whenever he see that "black thing with a red horn", his head will show some red cracks, I hated  ...
WalkerMachine 發表於 29-5-2012 01:05 PM

Walkermahine兄都好好記性bor, 我記憶真係好模楜lu:80: ...
SIC自己當年入貨係初出價,但無諗過下調的咁厲害
另外一盒東映英雄車仔BOXSET內裡有此款戰駒,那時就平入貨
...
williamhychan 發表於 29-5-2012 01:39 PM

幽靈號變身嗰啲畫面真係好深刻同經典...
伏魔三劍俠 ...support
cwpp 發表於 29-5-2012 01:16 PM

多謝哂大佬支持, 伏魔迷真係買小見小:79:
多謝哂大佬支持, 伏魔迷真係買小見小
CombattraV 發表於 29-5-2012 04:23 PM

大佬大, 我掹車邊架咋 :64:.
喜歡是喜歡, 但我得 3 隻膠人同架 hotwheel 車仔 :77:

有無人記得,暗戀佐比單條女叫咩野名....
"天魔劍" "地魔劍" "人魔劍"
"我哋係 ??? " (唔記得)
"正義三劍俠"

各人一路舉劍一路嗌,我係記得咁多咋!
我只係買番佐比丹 依比路 隻膠魂~~~~加布拉無買到~~~~:(
小時候至愛之一,當年錯過了sic系列。希望之後仍有其他產品可取代

V兄又來啱囗味嘢,點都推多下!勁中意<斎打別古>號架!

卡架也古珍騎慄~~owoooh!索拉他卡Kool~~~