Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattrV": 伏魔三劍俠 (新Bullmark搪膠Page No.7)

套合金內附一個人仔?
我都學下 鼠王分 抽下樓主水先
最like佢地. sic一出都即買. 勁型.

最好sic出埋電單車. hehe
暗黑王風雷 發表於 7-7-2011 10:03 AM

我都想佢出, 不過機會微啲lu.......:42:

細個時好鍾意睇..仲有隻飛行船..可變型
老文 發表於 7-7-2011 10:13 AM

係呀, 佢個變形系真係前無古人ga.....

回復  CombattraV
V兄真多珍蔵、支持下先
・・・・ ...
tower 發表於 7-7-2011 10:43 AM

多謝Tower兄你支持:64: , 已有開盒相, 新就唔係全新, 但算係咁la, 不過欠一粒飛彈:42: ..........

伏魔三子小弟只有多年前出嘅匠魂盒蛋 figure, 希望如樓上師兄所講有朝一日 Bandai 會幫佢地出 SHF 啦 ...
Englishman 發表於 7-7-2011 11:45 AM

希望啦........:42:

即使出shf...伊比路同波布拉..都只會係魂shop
老文 發表於 7-7-2011 11:49 AM

我都覺得笨大會咁樣做...

套合金內附一個人仔?
yelland01 發表於 7-7-2011 12:25 PM

係呀:73:

我都學下 鼠王分 抽下樓主水先
gunbaron 發表於 7-7-2011 12:32 PM

Wa.....................................Gunbaron兄你都係fans嚟wor原來:71:
回復 1# CombattraV

V大又有好野share...重要係TT 廠野...^^
I like them too, especially the TV ending song as well!!! Dum, Dum, Dum, Dum, Dum, Da, Dum, Dum, Dum, Dum, Dum Da.....

我尼D老餅,其本上係舊野都岩,由其D 機械人DX
,係我心目中合金魂係取代吾到D舊野,果陣除吾同,

回復 18# CombattraV
同場加映埋超神比比
頭像被屏蔽
回復  CombattraV

V大又有好野share...重要係TT 廠野...^^
Taru 發表於 7-7-2011 01:33 PM

多謝Taru兄先, 你啲好嘢重多啦:71:, 我而家等緊隻膠品, 遲啲如果買到再post出嚟呀:73:

我尼D老餅,其本上係舊野都岩,由其D 機械人DX
,係我心目中合金魂係取代吾到D舊野,果陣除吾同,

回復  C ...
gunbaron 發表於 7-7-2011 06:29 PM

我都覺得係代替唔到, 但對於一啲神物, 例如"金剛小宝貝", "大王者", 我都希望合金魂會出嘅, 因為舊版真係afford唔起lu...:42:

都唔明笨大點解出得咁小伏魔產品。
聶風 發表於 7-7-2011 08:12 PM

可能始終唔係Popy幫佢出玩具la.......:67:

同場加映埋超神比比
gunbaron 發表於 7-7-2011 06:37 PM

嘩..............續編三位主角, 正:71:.......................
good collcetion............:71:
呢架車設計要兩個演員趴係度黎扮型都咪話唔辛苦~~~:68:
睇見舊合金確係有一種親切感覺~~~:73:
good collcetion............
wing0boy 發表於 8-7-2011 12:22 AM

多謝支持:64:.......................

呢架車設計要兩個演員趴係度黎扮型都咪話唔辛苦~~~
睇見舊合金確係有一種親切感覺~~~
Somebody_Ex 發表於 8-7-2011 08:56 AM

係呀, 舊合金嗰種感覺係唔同啲ga:71: .............
好 post,一睇你 D相,回憶返晒o黎。

好鍾意你個post,謝謝!
好 post,一睇你 D相,回憶返晒o黎。

好鍾意你個post,謝謝!
Garycharm 發表於 8-7-2011 12:10 PM

多謝Garycharm兄你嘅支持呀:64:
最近兩入, 恐怕都差唔多啦:78: