Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 隨感一亡魂

[週邊精品] 關於TF3,我有個個人理想中的概念結局...

比個啞既做領袖?
回復  gumng

那他們三人混戰不就好嗎?
隨感一亡魂 發表於 8-7-2011 05:19 PM

依家個結局係文哥恩將仇報,又無合作成份可言,文哥反而似殺人狂多d!
回復 32# gumng

恩將仇報?我不這樣想阿...算了,大家的取向,實在難有共識阿~

最近翻睇Ironman 2,水準完全唔同...
依家個結局係文哥恩將仇報,又無合作成份可言,文哥反而似殺人狂多d!
gumng 發表於 8-7-2011 07:52 PM

SENTINEL PRIME 殺了他還可以
但絕非戲入面咁殘忍吧 ?

殺老麥更加唔好講
果場戲場文哥直頭係奸角所為
MEGATRON 根本手無寸鐵啦
無端端發左癲咁殺人做乜 Q !
SENTINEL PRIME 殺了他還可以
但絕非戲入面咁殘忍吧 ?

殺老麥更加唔好講
果場戲場文哥直頭係奸角所為 ...
玩具 發表於 9-7-2011 12:11 AM

SENTINEL PRIME 之前都放過文哥啦!! 係最終大戰比博派圍先下殺手, 殺文哥!!
麥SIR救過佢, 但佢轉過頭就斬咗人地個頭, 仲連脊髓都拆埋出來, 唔係恩將仇報係咩??
SENTINEL PRIME 之前都放過文哥啦!! 係最終大戰比博派圍先下殺手, 殺文哥!!
麥SIR救過佢, 但佢轉過頭就斬 ...
gumng 發表於 9-7-2011 12:26 AM

所以我一直講
咪高悲拍到咁真係好廢

SP 要 WARN 博派 WARN 人類果下又突然到乜咁
完全描寫得唔夠...
喂打斷 IRONHIDE 手手腳腳夠啦... 殺左佢做乜先 ?
丫又抵死在好似你所講 , 佢又唔係冷血到見人就殺喎 , 真矛盾

麥 SIR 被殺果幕直頭痴線...
老麥救左佢 , 無意再打... 個口仲講緊野仲有半句未講完...
丫頂你個肺 ! 斬人 ? 分屍 ?
只係變態殺人狂所為...
所以我一直講
咪高悲拍到咁真係好廢

SP 要 WARN 博派 WARN 人類果下又突然到乜咁
完全描寫得唔夠... ...
玩具 發表於 9-7-2011 12:46 AM

SP 直情可以做番博派領袖, 打謝老麥, 然後先進行呢個計劃, 到文哥佢地覺得唔對路時, 已經無得返轉頭啦!!
而且仲可以屈文哥叛變, 將文哥收監OR追殺佢, 洗鬼自己出手咩!!
不過上一代D 老變人物都係低低地, FALLEN 係咁, 天火係咁, 連SP都係咁, 無腦!!