Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖]Bandai MacrossF -- YF-29 ( Alto custom)

nice photo and info~
thx
高機動型黑百合 發表於 6-7-2011 11:25 PM

好正
goodto 發表於 6-7-2011 11:18 PM

支持
努力等再販中...
kyo353 發表於 6-7-2011 11:04 PM

thx for sharing
kkkiii0079 發表於 6-7-2011 10:42 PM

:64:多謝大家支持小弟:64:
好post!

最衰依家價錢炒起哂,同埋呢排我時間同冇乜心機玩MF,如果唔係......如果唔係我做左皇帝啦 ...
常威 發表於 6-7-2011 11:28 PM

:65:renew既 VF-25F / 25S / 25G / RVF-25.....入一兩隻law......
正呀!我最鍾意睇師兄set pose

你硬係要後追既!
呂品器 發表於 6-7-2011 11:37 PM

有無想掉晒舊25既衝動......:oh:
pose 正, 相靚!! 謝謝 Blood 兄分享!
BlackAce 發表於 6-7-2011 11:39 PM

:77:咁客氣呀......有無買依部
架机扭得好正!
買埋fast pack la!
Panzer 發表於 7-7-2011 12:36 AM

:(個支成碌打泡棒....有d驚.........魂Shop未受訂呀????
B 哥出 POST

一定係好
benbenben4213 發表於 7-7-2011 01:26 AM

多謝:71:
終於等到你隻衰野出報告,d posr 真係永遠都甘正,下次試下去第二間pre-order啦,甘可能上星期已經有得玩啦 ...
keithwu516 發表於 7-7-2011 07:48 AM

:blame:咪扮野ar您......您夠有買咯.....係咪正先:78:

我buy 黑白貓service......唔轉呀啦.......咪挑逗我呀:45:嗌架:45:
毒x死人喇.......
夜星閃 發表於 7-7-2011 09:07 AM

多X謝您個XX杏XX:64:
唔該我想睇埋竹蓆背景丫,
咁先至似係 “Blood機“ Feel。。。。
sundaydriver 發表於 7-7-2011 09:37 AM

:78:竹蓆您都知......您由細都大都有追我post喎

10蛟店無咗舊size好耐....我揾唔番:help:
大佬B,部機好襯你,血一般的紅!!果然喺『拔嘞機』!!
Godzima 發表於 7-7-2011 09:43 AM

血染的瘋啋:71:
咁又唔係"剩係"既, 多數啦.
bad-aries 發表於 7-7-2011 12:32 PM

:78:咁已經慳到好多啦
竹蓆您都知......您由細都大都有追我post喎

10蛟店無咗舊size好耐....我揾 ...
Warmblood 發表於 7-7-2011 12:51 PM

[系統消息] 會員因未能覆爆全版,現罰你揸住隻29遊街三日,即晚生效。:64:
有無想掉晒舊25既衝動......
Warmblood 發表於 7-7-2011 12:42 PM

我隻25S 爆X左膠,仲要係機頭變型果個位:56:
Last啦.....人型.....
肥矮腫笨薯釣脚褲........您.....已經見唔到

無得講...可 ...
Warmblood 發表於 6-7-2011 08:23 PM

煙屎  red cat?  or the shop with lots of macross & saint cloth myth display?
Finally... bandai macross can be compared with yamagao's.
回復 33# Warmblood

師兄,擺d pose好正呀,勁有心機:71:講真,玩完隻29,望到隻就覺25真係做得好差..