Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.72~~~混合聯組~~~OOO Takagoriba & Gatatoraba

OOO戰隊~~~~effect件好正,d罐仔仲正~
又有長盡 report, 當然要 support~ :71:
Some大說得對,出特效件會有一定市場呢~ :handshake:
有只係特效件,我實入:$
十ト
effect parts真係好正
可以係影Greeed個時用
saga522 發表於 6-7-2011 12:39 PM
THX saga 兄支持~~~:)好快第一隻 Greeed 會到手~~~:DD
雜種跟 ORDER 訂做嘛
TD 應該會有人訂晒 tv 出過場o既雜種架喇
等睇狀舉啦 !
玩具 發表於 6-7-2011 12:51 PM
亞種只係出咗兩盒孖裝同一隻大貨 Tatoba~~~:(無話有接 order 訂造呢回事喎~~~玩具兄係咪誤會咗呢~~~:?
THX saga 兄支持~~~好快第一隻 Greeed 會到手~~~
亞種只係出咗兩盒孖裝同一隻大貨 Tatoba~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 6-7-2011 02:46 PM

其實Tatoba都係combo
亞種都只係出咗兩盒孖裝:o
十卜some大:) 又是一個快又正的報告呢:)
THX saga 兄支持~~~好快第一隻 Greeed 會到手~~~
亞種只係出咗兩盒孖裝同一隻大貨 Tatoba~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 6-7-2011 02:46 PM

膠公仔就超級 BOXSET , 有幾雜都齊晒...
SHF 就係上佢魂 SHOP ( 唔知係唔係 ) 訂丫嘛 !
我記得一定有架喎 :@
膠公仔就超級 BOXSET , 有幾雜都齊晒...
SHF 就係上佢魂 SHOP ( 唔知係唔係 ) 訂丫嘛 !
我記得一定有架 ...
玩具 發表於 6-7-2011 04:28 PM

訂自選亞種果個係rhs來
訂自選亞種果個係rhs來
yugi 發表於 6-7-2011 04:31 PM

訂造 + 全雜種 BOXSET 都係 RHS 嗎 ?
訂造 + 全雜種 BOXSET 都係 RHS 嗎 ?
玩具 發表於 6-7-2011 04:34 PM

應該係
並不是SHF
卜~買得亞種,姐係要買埋greeed
jazz4004 發表於 6-7-2011 01:11 PM
THX jazz 兄支持~~~:) 四隻 Greeed 不日到手~~~而家睇下會唔會出埋 Unkh 完全體啫~~~:DD
畢竟亞種也是OOO的一大特色,每人喜好不同,喜歡的顏色配搭也有所不同,笨大多出幾款亞種也不一定沒有市場。 ...
ivan0012 發表於 6-7-2011 01:47 PM
大貨就一定死梗啦~~~:o擺上魂限應該可以出多幾款亞種~~~不過笨大似乎無再投放資源落去~~~:(
OOO戰隊~~~~effect件好正,d罐仔仲正~
Lobo 發表於 6-7-2011 01:58 PM
THX  Lobo 兄支持~~~:) effect parts 真係有唔少人想要~~~笨大應該要考慮出一兩 Set 畀各位玩家止下痕~~~:DD
又有長盡 report, 當然要 support~
Some大說得對,出特效件會有一定市場呢~
fktuen 發表於 6-7-2011 02:23 PM
同意出 effect parts 淨件~~~THX fktuen 兄支持~~~:)
終於有人post尼兩隻la^^!!!!!!!!
頭像被屏蔽
淨想要d罐:D

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
有只係特效件,我實入
怪物et 發表於 6-7-2011 02:30 PM
我第一個會入~~~:$
其實Tatoba都係combo
亞種都只係出咗兩盒孖裝
saga522 發表於 6-7-2011 03:06 PM
我諗唔一定要清一色系列先叫 Combo~~~:)每一個混合聯組都係一個 Random combo ~~~:DD亦即係我哋所講GE亞種~~~而 Tatoba 都應該屬於其中一種 Random Combo~~~之不過畀編劇用咗黎做主要型態~~~:78:希望我無理解錯誤吧~~~:77: