Toysdaily 玩具日報

[其他] 真的後悔了呀∼∼∼∼

不過講真 依部車真系可一不可再
回復 27# goodies

出呢個的話,我都擔心頂唔字要出手:shiny:

回復 2# 歐比旺.肯諾比
小弟要"like"哩个回复:34:
小弟都好似楼主一样错过好多,不过H记还有更靓的来紧:34:
for me, i only want this batmobile~
goodies 發表於 4-7-2011 10:37 PM

i am waiting~~~~~~
隻 Batman original costume 今年睇下有冇機會 :43:
隻 Batman original costume 今年睇下有冇機會
將莖牽 發表於 5-7-2011 01:41 AM

希望會有啦:!
BATMAN今年開訂有可能,不過出貨可能要2012第三至第四季囉........
不過講真,有幾多個玩家真係有位可以將自己心愛的玩具SHOW晒出黎先,你估個個好似(能太能)咁咁有米有個大玩具倉SHOWROOM咩,我自己就通常玩一排就要放返入盒,邊有咁多位SHOW
隻 original costume版 batman係我第一隻 ht figure來的, 當時係買現貨, 好似 $890咁上下.

batmobile一直都唔諗住訂, 因為太大架了. bat-pod就有入 (不過display佢都幾煩)~

依家等TDKR 上~
回復 33# Oldcat

呢架我見之前架1:8(過萬元)都已經長過ht部1:6, 如果ht出,唔知又幾大部同收幾錢,冇可能同之前部一樣價啦,雖然一定會買,但最大件事係點show2部batmobile,唉
搵位show真係最大問題:63:
希望會有啦
ilovetoys 發表於 5-7-2011 08:49

大大話口未完呀, haha
真係出, 不過係限定
頭像被屏蔽
大大話口未完呀, haha
真係出, 不過係限定
將莖牽 發表於 5-7-2011 01:34 PM

唉~ 最唔想既狀況出現了~ 得500 隻點有我份:60:
點解HT 咁對我:die:
唉~ 最唔想既狀況出現了~ 得500 隻點有我份
點解HT 咁對我
ilovetoys 發表於 5-7-2011 13:59

我有舊版, 如果買到呢隻都想買 :help: