Toysdaily 玩具日報

查看: 8772|回復: 47

[其他] 真的後悔了呀∼∼∼∼

早幾日睇返Batman Begin & Dark Knight,
發現HT 一直出左咁多figure, 有3 款真係好後悔無買, 其中2 款就係Batman 系列:63:

真係怨物......怨物呀:63:

.
仔死仔還在 , 下個更可愛:35:
車 我真係冇後悔唔買....

買左番尼....都冇地方安置佢.....
一款都買唔到:63::die:
小弟都無呀~~~:63:
請問batmanmobile 出時賣幾錢???
回復 6# skyline123

好似係2380定2480,唔係好記得.
照依家普遍玩具價格,架車又唔係好貴。:34:
回復 5# $hiine

你指的是這個嗎?
我都無買, 等BATMAN 3 ~!:36:
我就無後悔,batman系列我都只係入左dx01同dx02,架車太大架了,買左都show唔到出黎,唔洗後悔喎,錢能解決得到的問題就唔係問題啦,想要咪後追囉....哈哈
想當年朋友有架只係組裝左嘅batmobile減價想讓比小弟,最後無要。

因為個朋友係同老婆抄完被迫出讓嘅,小弟重未想帶埋架老年咁大嘅車離家出走...

小弟覺得呢個決定係正確嘅。:71:
架車真係送比我都諗諗,阻'訂"~~~~~~~~
回復 14# heewing
即係咁講姐~~~~:77:
不過接得番屋企,就無諗過要放既~~~~~~
要放,都吾攪d咁大盒啦~~~~~~~~
回復  heewing
即係咁講姐~~~~
不過接得番屋企,就無諗過要放既~~~~~~
要放,都吾攪d咁大盒啦~~~~~ ...
gulu7 發表於 4-7-2011 09:38 PM

講真,小弟都冇位 DISPLAY 呢架巨物.......