Toysdaily 玩具日報

查看: 3502|回復: 22

[分享討論] 如果而家先入手...MK VI 定係蜘蛛俠好呢??你會買返隻??

我自己係新入坑....年頭先入第一隻MK V...
跟住...船長..SWEET TODD...MK II New Version...:50:
訂MK V果時都想買返隻MK VI....點知HT話冇晒貨...

而家心思思想入返隻蜘蛛俠...又想入MK VI...
但係同時間攞2隻返屋企....一定攞唔到入境紙....
2選1...真係唔知邊隻好D呀....:no:
各位大大...俾少少意見黎啦....:57:
蜘蛛俠:35:
因為ironman可以等avenger  ver :shiny:
豬豬俠,入坑後好快樓主會玩tony玩到悶,ht真係出得太多啦...

雖然小弟都係照入...
入晒兩隻:71:
其實呢個係你決定咗不過等其他人送你一程嘅啫:34:
情況等如:
食粥呀定係麥記做早餐好呢,午餐訂咗位自助餐,夜晚又約咗朋友食海鮮
有驚食濟要睇醫生:63:
根本你一早都預左要睇醫生嘅:75:
入晒兩隻la..............
mark vi !! mark vi正好多!
2隻買唔到都可以唔買住!可以等Ironman 3或新Spiderman的figure!
mark vi 多sad , 街貨中應該都好多有sad , but now 冇得換 , 硬食 sad 件
呢2隻我都冇 , 俾唔到其他意見
不過我呢個星期 , 都後追左2隻 12" ( 後追而不是高追 )
2隻都正,2隻都買:71:
如果一定要選擇,不理會炒價,比我選擇我話,我選擇mark vi。
mark vi可著燈(手、胸、頭)、換戰損甲、又送換頭,可轉變多種形狀,可玩性很高,只是玩時候要很小心和耐心,因為結構幾複雜。
Spiderman 先la......the price is still not that expensive........bid from ahoo la! Ironman can wait for Avengers Version!
兩隻我都有 , ironman 無錯係可以著燈 ,又可以換甲 , 但動性絕對不高 , 都係企定定 , 連舉高隻手都要小小心心 , 驚個肩甲爆 同脫色 , 攪個動作都有機會整花, 而朱朱人真係一個玩得既 FIG.
在HT 中 , 佢可動性應該係最高 , 衫又正 , 買佢啦 !
兩個都係朋友,緊係買哂啦
我有MK VI
我覺得要看你有幾鐘意個角色
蜘蛛俠遲D會有黑色,iron man會有avenger和iron man 3 ver.(我在等黑色)
我自已就買了MK VI就不會再買iron man(用那些錢買其他角色更好)
新入坑小心變了無間地獄

我現時訂了..船長..SWEET TODD..超人
MArk VI 係三角燈,  其實紅藍色 spiderman 本身都係 AVENGER  , 不過license  問題電影 唔用 spiderman . 紅藍色 spiderman 更加有收藏價值,因為已經用了2x年 , 下一套spiderman reboot , 已經變了樣, 兩隻都買啦