Toysdaily 玩具日報

樓主: ricky_lam522

[新品消息] 2011 新 Rider "Fourze" ....玩具始動 !!!!!!

太空魷魚Rider! 正!!
真係又可以慳返啦~~
到時d shf咪又炒上天 :66:
聽住先la :66::66:
烏龜頭幪面超人........... :70:
:53:
好肉酸呀.............
前輩SKY Rider就上天空,今次後輩FOURZE就上宇宙
回復  三木白花子

This time it is very different. While it's true that every time there is  ...
Zankantou 發表於 2-7-2011 11:10 PM

認真, 我很讚同你的話...
以前電王我唔多中意, 都只係持中性反應
DECADE, 我覺得係色嘅問題(個人唔中意粉紅)
響鬼, 一般般, 係有點怪但唔算好差
W, 分左右, 係怪, 但佢成功用換MEMORY同埋其他設定令我乖乖比錢
OOO, 上中下...OK, 你出純色COMBO我覺得都唔錯

以上拉打我多數係第一眼覺得麻麻, 唔係反感到好似呢隻FOURZE咁
時至今日, 我對咗呢隻尤魚幾個禮拜, 真係次次見到佢D圖都想CLOSE咗個視窗
完全無改變過對佢嘅觀感---差、怪、樣衰、亂來、尤魚、想對住佢爆圓圈正方三角交叉
以前我只會對新拉打時只會無愛, 唔會有恨......
回復  三木白花子

This time it is very different. While it's true that every time there is a new rider we hear complaint about this and that, but this one simply looks UGLY and stupid! Even after watching a few episodes I can tell you this will be like a kids show. Zankantou 發表於 2-7-2011 11:10 PM

good job bro, you realize this is a KIDS SHOW
DECADE, 我覺得係色嘅問 ...
herrickwok 發表於 3-7-2011 01:51 AM

死啦我口味同你好似相反...
電王就差唔多 , 唔覺佢好差但絕對唔靚... 唔理個頭... 套甲都幾型添
DECADE 我就係鍾意佢 PINK+BLACK 夠晒反傳統又 SHARP 醒 ( 其他設計就算數罷啦 )

響鬼直頭型棍到 PK 啦 !
無面 , 漸變藍 , SUIT o既設計... 型到爆 !

W 係無咩設計 , 中規中矩啦 , 同意左右兩支 memory 呢個設定係抵讚o既
OOO - 恕我直言 - seven

今次 ? 同 OOO 一樣啦 , 都係 seven 啦
好呀 ! 慳多一年拉打錢 !
:DD
睇睇下,慢慢各位就接受到,初初電王都有好多師兄係咁插,

又話對眼似胸圍又盛,到最後咪又接受晒。:38:
其實我覺得似WALL.E個女友EVE多些.
spidey123 發表於 3-7-2011 12:48 AM

WALL.E個女友EVE多些:77:
DECADE, 我覺得係色嘅問 ...
herrickwok 發表於 3-7-2011 01:51 AM

同你一樣
我真係無法好似上幾次咁克服,因為依次實在太重口味啦!!!!!
:53:佢隻腳(上5吋下5吋)做咩有PS既掣架~:53:
真係過左我條底線!!!
我估唔到自己咁快接受左呢個造型
仲開始覺得幾掂下......
021b17 發表於 2-7-2011 05:12 PM

同意~fourze望两眼已経接受左,反而ooo鷹虎蝗依家都唔順眼~
轉個頭大家又會話型了呢
{:3_132:}