Toysdaily 玩具日報

樓主: ricky_lam522

[新品消息] 2011 新 Rider "Fourze" ....玩具始動 !!!!!!

點止對腳,兩隻手都一樣,集齊sony4粒制既rider!!!
F.S.飛煞 發表於 2-7-2011 17:41

咁唔通係用Playstation 手掣變身嘅???
其實都沒有話接不接受到,但這是第一個令我一見便想笑的rider,
便了像PlayStation, 更好像一隻“界”了花,等炒的魷魚。
回復 11# nwt15

Play station 腳 @@"
都幾特別...
聽劇透講, 好似會由地球打到上太空...所以造型都幾"火箭 + 太空人"
如果有其他form有其他顏色可能會好D, 不過整體嚟講.......................嘔!!!
太空人~~~唔該立即離開地球:53:
嘩真係呢...............好樣衰呀

係咪扮緊徐錦江果个  X樣人呢家:66::66::66:
:59:HELP...好樣哀啊,無可能接受到,等比人''炒''啦...:72:
快d出shf啦:help:

唔係呀ma......呢隻野似奸角, 仲要係蝦蟆卒仔個隻....................................有小小似大金 Daikin 冷氣 個隻野...

不如叫 "大金 Rider" la!!!:blame:
嘩,大大呢隻野唔係好掂喎....:45:
再次奇望來年:o~
初初ooo出個設計圖時,很多人都接受唔到,到劇集出街後,睇多幾集,那些人又照單全收,這情況真像「禁室培育」(事實上是心理學有學術名稱的)。相信這個新Rider情況都會一樣。:38:
Q版個款小弟已經想好了, 笨大個隻野ge design 真係可以save time and $~"大金 Rider"
唔係呀ma......呢隻野似奸角, 仲要係蝦蟆卒仔個隻....................................有小小似大金 Daiki ...
getterB 發表於 2-7-2011 06:31 PM

:71:

我第一眼見佢就諗起多年前超人迪加定帝拿電影入面既外星怪物
真係有幾分相似....