Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 絕對好物! HT Spider-Man [7.4頂樓更新]

HT so stupid y dont they hire you as a photography director....sure poison all the ppl. your photo r ...
neo_01 發表於 4-7-2011 11:24 PM

THX,
那又太誇張了:35:
只系呢次HT實在系出得很好∼!
100分 !!!
本來都忍住手 , 睇完呢個post , 完全投降 , 睇下邊道有得買先
另外 , 係大大之前既玩具報告令我中 12" 毒
<--- 後追 WOLF 作為第1隻 12" , 都要感謝大大既玩具報告
睇完d相,中毒了~要後追~~~thx~~~
樓主實在拍得太好!!!完全捕捉到spiderman既神態!!!超讚!!!:71:
究竟派到幾月...好想快D有得玩...:56:
super nice photos!! super nice pose!!! well done brother!
好正呀~~~有少少心動添:35:
嘩,好多師兄都話要追貨,HT今次唔知算贏家定輸家。贏左口碑,輸左俾炒家。不過口碑都好重要,日後賺得返。
想問樓主怎樣拍攝架,我也想學習影屋企既figure呢,
除了相机腳架,有咩硬件要配置呢, thanks so much !!!
三支&#33410;能&#28783;, 置于上\左\右
一&#22359;黑布\一&#22359;黑&#33014;版
可&#36873;用平价柔光&#28783;箱.
相机反而不太重要,因&#20026;我也是用DC仔

閣下係目前為止,玩得最好、影得最有心的玩家!

相信一定係忠實 Spider-man fans!
閣下係目前為止,玩得最好、影得最有心的玩家!

相信一定係忠實 Spider-man fans!
出前一丁 發表於 6-7-2011 09:50 PM

其實也不是.............我對蜘蛛俠無咩特別感情。
倒是因為這款出得太好,令我睇翻123集∼∼∼
How to set 一&#22359;黑布\一&#22359;黑&#33014;版 lei? Wanna try to take in coming weekend:)
黑布為背景,黑膠板墊腳
好相!&#36190;一&#20010;!:71:
頭像被屏蔽