Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 絕對好物! HT Spider-Man [7.4頂樓更新]

d 相影得好生動, 神態活現, 體咗咁多大大作品有理由相信呢隻spiderman 可塑性是非常高.
多謝各位喜歡∼!:35:
反影黑之蜘蛛果張我最鐘意,其他都好靚~~~~~~
之前上td好似好少人講ht出spider man, 到知道佢有得訂已經訂唔切, 昨晚已追左隻番來
發現同官相跟本係兩隻唔同產品, 真係由頭到腳改過
眼部個外框幼左睇落大左, 身上d網由白色轉左銀色, 唔同光線會令d網變色
蜘蛛logo官相又粗又肥, 而家又改返幼
對鞋由膠改左做布, 一睇真係自然好多
佢作為我第一隻ht figure, 我真係十分滿意!
雖然第一次真係有d痛, 但係比左一隻自己真係鍾意概, 我一d無後悔:35:
我都系高追嘎∼∼∼一見其他版友D靚相已經頂唔順∼貴都要即入!
同樣完全不後悔。
好正 , 又有新相睇 , 點解仲未到我拎呀
D相形得好靚,好有真實感。
Very great shot, i like it!  :love: :71:
幫fd訂左,摞埋
睇完d相想吾比佢添~~~哈
令人眼前一亮,師兄D相同post比官圖重正,好pro呀!

:50:
Very great shot, i like it!
roystoy 發表於 4-7-2011 09:14 PM

呢個∼∼∼唔系PS,真系鏡像來的∼∼∼∼嘻嘻。
不過黑膠板反射唔夠光呢∼∼∼
回復 56# mr.elljay
勁~~~
我以為真係有ps執走反光板d紅色~~~~~~~
大大擺d pose真係好型
回復  mr.elljay
勁~~~
我以為真係有ps執走反光板d紅色~~~~~~~
gulu7 發表於 4-7-2011 09:48 PM

啊哈啊哈∼∼∼
我吹水吹過龍添∼∼∼
我意思系鏡像是真的,但紅色就真系PS去了色的∼∼∼∼嘻嘻
HT so stupid y dont they hire you as a photography director....sure poison all the ppl. your photo really up to international standard. cheers to you . good jobs. willing to see your new photo again.