Toysdaily 玩具日報

查看: 5818|回復: 15

[玩具報告] TAKA! TORA! BATTA! TATOBA! TATOBA! TATOBA!

Kamen Rider OOO的12寸笫一擊TATOBA Combo

TOKA TORO BATTA的核心硬幣

腰帶

Scanner

劍亦仔細用上透明件

TORO的雙爪

Scanning Charge

唔錯唔錯:77:~~~~~~~
大大今次使唔使抽盒旦呀 ?
出面多唔多貨?現貨咩價位?thx
heewing 發表於 30-6-2011 06:54 PM

應該都多

蕉人 訂應該係 1450

我買現貨 1490

大大今次使唔使抽盒旦呀 ?
將莖牽 發表於 30-6-2011 06:50 PM

唔洗............
今次QC OK超人比兩盒我睇即得,而其中一盒爛盒但件兩盒都得
好貴呀!!!!!!!!!
應該都多

蕉人 訂應該係 1450

我買現貨 1490
改咩名好? 發表於 30-6-2011 07:01 PM

我係在蕉人訂
但拎住件貨, 見出面d鋪現貨係$1400 & $1450 (平過訂)
我係在蕉人訂
但拎住件貨, 見出面d鋪現貨係$1400 & $1450 (平過訂)
hongwohse 發表於 30-6-2011 11:37 PM

應該TATOBA會唔係太多人鍾意,可能遲D會跌價都唔定!!
OOO入面目前最形應該係TAJADOL(全烏系聯組),相信出的話OOO系列中TAJADOL會系最多人買o既一隻,但恐怕會係應募!!情況就好似W一樣,Cyclone Joker賣到而家仲有得賣個價都幾正(不過衰在隻綠色走晒樣),但隻應募Fang就個價飛左上天!!
應該TATOBA會唔係太多人鍾意,可能遲D會跌價都唔定!!
OOO入面目前最形應該係TAJADOL(全烏系聯組),相信出 ...
ckc52322 發表於 1-7-2011 12:03 AM

我都係唔鍾意OOO 果類人, 雖然我都有入OOO 及訂了映司
但角色方面我比較喜歡AnKh , Birth, 伊達明,,etc(都訂咗期待中)
thx for sharing, great pic & report!:71:
哩隻O's雖然出得幾令仔, 但小弟鍾意昆蟲聯組造型多D.....:35:
我都係唔鍾意OOO 果類人, 雖然我都有入OOO 及訂了映司
但角色方面我比較喜歡AnKh , Birth, 伊達明,,etc( ...
hongwohse 發表於 1-7-2011 12:17 AM

嘩!!大大好強呀!!老實成套OOO我只係中左Ankh毒(三蒲涼介實在太型),我係訂完Ankh先諗住買TATOBA襯番佢,而其他只係會等TAJADOL,大佬佢連阿差cambo都夠膽死出,擺明就係屈水,自問無大大你禁有愛!!太多玩具要買但只係得有限金錢:31:

慾望
嘩!!大大好強呀!!老實成套OOO我只係中左Ankh毒(三蒲涼介實在太型),我係訂完Ankh先諗住買TATOBA襯 ...
ckc52322 發表於 1-7-2011 12:33 AM
我對OOO 係冇愛, 所以佢其他形態應不會入, 我只是對medicom rider 人間体有收藏愛好.
樓主影的好靓~:D~~~
謝謝!要讚是我的朋友pose我擺,相系我朋友影的!