Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys: City Hunter 1/6th scale Ryo Saeba Collectible Figure

分析得好好,  笑面BRUCE LEE  已係好例子,   我係VIP玩家 , 我都撻了訂, 不過上網用$6xx  bid 了一隻.  ...
gekigoke 發表於 28-6-2011 04:49 PM

所以小弟話HT班MARKETING班底太幼稚園級數,唔識轉膊,咁好一條BRUCE LEE LINE白白俾佢地玩死咗,搞到以後都出唔到其他李小龍大作!重金禮聘金大師番嚟得個桔!如果我係侯活,我唔會正面同EB開戰,等EB隻死亡遊戲出貨先,然後截訂,半個月後出一半M ICON CASUAL WEAR大貨,半年後再販,咁隻野先叫好又叫座。。
所以小弟話HT班MARKETING班底太幼稚園級數,唔識轉膊,咁好一條BRUCE LEE LINE白白俾佢地玩死咗, ...
wiswis 發表於 28-6-2011 09:44 PM

重金禮聘金大師番嚟得個桔, 全對!   第一仗未打已經玩死自己隻神級BRUCE Lee.
HT 打電話吹我去拎貨, :34:     我同她講唔要啦!    上網買重平都一樣有14天保養
金大師第二仗  jone 博士,  都好似反應一般, 又唔係截訂,但連個sample 都唔見了:30:
頭像被屏蔽
有冇大大有留意日本果邊有咩評價呢 ? :(
話時話, 呢隻極品到而家為止都未有版, 唔通又會改頭............. 到時有驚喜定驚嚇呢.......................
嗱老實,佢改返真係漫畫版個FEEL嘅,我即刻去訂一隻
唔想成千蚊買隻山口式返來玩
頭像被屏蔽
加訂是好的,可以增加炒家的成本!!
頭像被屏蔽
呢隻真係幻之商品, 其實仲出唔出? 仲有冇得訂..................?
Anyone knows the release date pf City Hunter ?
Macross. 發表於 26-11-2011 09:59 AM

TEL: 2388 4677
頭像被屏蔽
哈, 唔知點解 以為係Predator 2 隻 City  Hunter 而入左黎........哈哈:66:
留下名先
頭像被屏蔽
still no release date?
Macross. 發表於 27-1-2012 01:17 AM

TEL: 2388 4677