Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys: City Hunter 1/6th scale Ryo Saeba Collectible Figure

頭像被屏蔽
林浩己都係唔得,圖下兩個都係Scarlett Johansson.  左面是林生雕,右面是Yulli雕既. 兩隻頭雕都差,不過明顯林 ...
Strawberry 發表於 25-6-2011 10:07 PM

咁都唔係唔得??
三百無乜阻力,五百就差唔多,再唔係好似3A 咁全full paid
Oldcat 發表於 26-6-2011 12:34 AM

讚成!!反正比尾數時冇咁辛苦....
我知好真係多人都有撻訂..
HT 應該好多貨
E神 發表於 26-6-2011 00:38

撻訂都係蝕一舊水
上 yahoo 蝕一舊水呂都走唔到 :43:
無第二市場, HT同玩家都唔會好過
Strawberry 發表於 26-6-2011 12:42 AM

you are right  arrrrrrrrrrrrrrr
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
謝謝師兄, 我地要宏觀一點睇問題.... 最近聽講收訂收多左, 希望會將無實力既純炒家迫走,令第二市場可健 ...
Strawberry 發表於 28-6-2011 10:12 AM

小弟覺得ht 唔好俾訂貨量蒙蔽咗,因為訂貨個班有一部份係炒家,即係佢個訂貨量已經包括坊間現貨流通量(就如也苦等第二市場),所以高估出貨量就會隨時搞到隻野插水,因為個市場其實唔係真係有咁多玩家,萬一件貨出多咗,我覺得ht 可以抽起一部份貨谷起個勢,等市場吸收完,然後半年後再販都好過俾件野插水..
城市獵人

除了首辦模型外,很少產品推出

原本都有興趣,但呢個定價,真係放棄:31:
林浩己都係唔得,圖下兩個都係Scarlett Johansson.  左面是林生雕,右面是Yulli雕既. 兩隻頭雕都差,不過明顯林 ...
Strawberry 發表於 25-6-2011 10:07 PM

嘩,唔比真係唔覺....林生嘅技術唔值我比錢買....佢可以令我由city hunter一出必買
搞到呢家抱觀望態度...勁!
頭像被屏蔽
謝謝師兄, 我地要宏觀一點睇問題.... 最近聽講收訂金收多左, 希望會將無實力既純炒家迫走,令第二市場可 ...
Strawberry 發表於 28-6-2011 10:12 AM

我三年前剛剛玩HT , 邊有一出立即炒,  最少放9個月, 等市場無供應   先開始慢慢升價 , 健康好多
其實増加炒家成本,我愚見就覺得三百就差唔多,要先要一些最無最無實力既炒家離開先, 再睇情況.... ...
Strawberry 發表於 28-6-2011 10:22 AM

我覺得五百重好, 講真遲早都要 pay , 又唔怕HT 走人
小弟覺得ht 唔好俾訂貨量蒙蔽咗,因為訂貨個班有一部份係炒家,即係佢個訂貨量已經包括坊間現貨流通 ...
wiswis 發表於 28-6-2011 11:07 AM

分析得好好,  笑面BRUCE LEE  已係好例子,   我係VIP玩家 , 我都撻了訂, 不過上網用$6xx  bid 了一隻. 重平過VIP price ,  再出BRUCE lee  我都唔會買, 我通常無位就會賣D  睇悶了的figure . 如果賣出去要損失好多錢, 我唔會賣, 頂多唔再買新野, 重好可以走出火坑

ODIN /THOR  /tracker P   都開始健康返, 又好多網上供應都無人要啦
頭像被屏蔽