Toysdaily 玩具日報

[詢問] Transformers Dual Model Kit

AMIAMI 都發貨了, 折左但加返運費都要8魚尾
似乎係好大盒?

另,PM問我的會員們,我係係佢地個英文網REG的,果度可以海外登記,ENJOY!
九算都大叫抵……TD好多有錢人同炒家
有人叫抵咩?呢個只係買玩具買得有尊嚴既方式,
要平要抵大把方法,

再者我只係路過,我唔係TD人.

九算都大叫抵……TD好多有錢人同炒家
七國咁亂 發表於 25-6-2011 10:09 AM
頭像被屏蔽
回復 44# numan123

雖然呢個係一個事實...呢隻外型同活動性真係好一流...
不過, 成 9 舊水...我就真係點都唔會入 lo...
反而有 d 期待來緊個隻山口式...起碼佢有得玩槍合體...呢樣都算一種新元素~
Ha, 己經有師兄開盒一砌,話夾位麻麻,
要花時間砌又要貴入...無甘得閒~~
:)
D比例怪怪地,又冇得變形,又膠,仲要成900,留番比d有錢人玩,等山口好過啦
DMK 若果係同 Leader Class 比較身形確有唔同...
但同電影原設比就勝過 Leader Class o勒~ :he:
頭像被屏蔽
D比例怪怪地,又冇得變形,又膠,仲要成900,留番比d有錢人玩,等山口好過啦
lcm519 發表於 25-6-2011 02:31 PM

9舊?買隻VOLKS 五星1/100模型黑騎士又或者BANG DOLL嚟玩仲有找喎。。
用機啤出來的量產模型初版確有獨特價值
加上玩過便沒二手價, 玩一隻少一隻,升過萬一盒都得,炒家應大手入貨, 我唔買na
:)

睇咗日網review, 呢隻算係史上最精密, 外型最似設定, 又有好高可動性嘅文, 係MP01, Movie 2 Leader 文後又一靚 optimus :71:, 8800yen 對比笨大啲6000 yen composite, 4-5000 yen老婆暈已唔太過份, 對比近期某隻EX爛QC更係平得多.....  隻文 pre-build core frame 又 pre-paint 又 pre-print 火紋仲有電鍍件呢 :58:
Volks IMS其實只係有外型嘅低可動性模型, 最新隻水龍又加到9千幾yen, 店頭電鍍版更要12xxx yen....:70:
回復 13# BILLYMK3

八條魚狗狗
頭像被屏蔽
800幾900蚊買盒模型,我砌pg唔好?