Toysdaily 玩具日報

[詢問] Transformers Dual Model Kit

嘩!我係AMIA**度訂加埋運費都係7魚中咋喎
leawong 發表於 24-6-2011 05:47 PM

好多人以為要搵代購,怕麻煩
佢地唔知其實有信用卡就搞掂
仲方便過yahoo

無錯,只要夠心水清,隨時有靚價入手。
又唔駛出去搵,又唔駛睇人面色,比多DD郵差叔叔賺但送到去你屋企喎。有時專登出去走幾轉,車錢同時間都係返度。
雖然唔係第一時間玩,但件貨一定靚盒到你手,就算你用最慢既SAL,佢地都包得靚靚先送。
最緊要係,你訂左幾錢就幾錢,唔會加價同埋無貨
咁平?隻文8800円,九算幾,再加運費,就算sal都要百幾銀。個website係邊?麻煩師兄pm我,thx.

leawong 發表於 24-6-2011 05:47 PM
AMIAMI

GOOGLE下就有,
佢地通常都做7算,加埋運費多數係日本正價既9算左右。
無錯,只要夠心水清,隨時有靚價入手。
又唔駛出去搵,又唔駛睇人面色,比多DD郵差叔叔賺但送到去你屋企喎 ...
leawong 發表於 24-6-2011 06:01 PM

有見地:36:
8800円只係建議售價
一般通販野都會有折
留意多d就知
頭先問d老闆, 佢地話隻 optimus prime  行版出左有成個星期, 係咪吹水,
有冇師兄可證實一下???

見到日版成9魚幾, 即放棄

師兄可唔可以教下我點係果到買野?

佢登記會員果到只有日本地區,冇海外

定還是e-mail俾佢訂野?
頭先問d老闆, 佢地話隻 optimus prime  行版出左有成個星期, 係咪吹水,
有冇師兄可證實一下???

見到日 ...
shun0277 發表於 24-6-2011 19:19

...有冇人hold住唔知,但肯定今日香港先見街~
成個星期?叫佢咪9 up啦!前日去信三都未有,孤注都未有,唔好玩人啦,今日先派街炸!
頭像被屏蔽
CWB PLAZA
柯柏文﹣8魚9
大黃蜂﹣3魚6
返貨真係好少,眼見好多舖在  霸XX  價位被秒殺了,
BTW,變唔到型的柯柏文,有乜吸引力?

我是打醬油經過的,沒想為炒家抬轎的...
重覆:BTW,變唔到型的柯柏文,有乜吸引力?
因為唔使遷就變形,外形真係幾好,而且可動性亦相當高…

返貨真係好少,眼見好多舖在  霸XX  價位被秒殺了,
BTW,變唔到型的柯柏文,有乜吸引力?

我是打醬油經過的 ...
fadeasho999 發表於 25-6-2011 03:11 AM
在一些人眼中,變倒形但 robot-mode 同原設比完全失真更沒吸引力...