Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys CityHunter 孟波 +牙子 From Figure王

關閉 [複製鏈接]
孟波個胸仲好似大過冴子個胸
聶風 發表於 23-6-2011 09:08 PM

冴子個心口似"胸肌"多過似"胸脯"~~~
牙子.....身材唔似...
點解係牙子而唔係惠香 :help:
牙子冇理由會用搥.....
孟波個咸樣好正...正過CHOK樣.
牙子個波邊有咁細????:53:???????????????????????
本來好期待..而家.......:42:
(得個咸濕樣好d)
maybe HT can do better if it's the Jacky Chan version...................:56:
無論如何, 可以用 figure 來實踐 愛的一發了:34:
頭像被屏蔽
我反而中意獠在Angle Heart 漫畫個樣
女ge不得了...........:46:
唔似, won't buy
動漫人物的頭雕, 找M記做就對了, 五官神韻絕對有99%似......
零度戰姬 發表於 23-6-2011 11:58 PM

同感 ... 電影人物既 hottoys 係做得好好
但一去到 ACG 角色就走晒樣,對 biohazard 系列尤其失望 :79:
我反而中意獠在Angle Heart 漫畫個樣
keewong 發表於 24-6-2011 09:59

果個又老得滯
另外, 拎licence 的話, 我情願hottoys 拎angel heart 好過city hunter. city hunter d 80年代造型完全outda ...
PeaceSeeker 發表於 23-6-2011 03:55 PM

我係 80 年代人,所以鐘意 80 年代既 City Hunter look 多 D.  孟波我覺得 OK,牙子真係唔太似。HT 做女頭雕真係唔掂。另外牙子邊有用鐵鎚架!