Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys CityHunter 孟波 +牙子 From Figure王

關閉 [複製鏈接]
完全唔係果回事,無神髓。
冴子?我見唔到有係度喎,求其整D野出黎當係呀?

FANS自家制果D好九萬幾倍!
牙子應該包多幾件sexy衫,:52:E個價錢太高:53:
好嘢~跳過~~~~:43:
點解個 孟波 整到成個 方力申咁架......
出埋d咁既野簡直係侮辱fans!
孟波係一個由細陪到我大既漫畫人物,如果呢件野叫孟波,
我諗我會寫信比北條 司同集英社投訴
買得個版權,係咪應該搵北條 司監修呢????
已經唔係買唔買既問題!出到咁樣我真係想爆粗!
究竟開訂未?究竟開訂未?
頭像被屏蔽
出埋d咁既野簡直係侮辱fans!
孟波係一個由細陪到我大既漫畫人物,如果呢件野叫孟波,
我諗我會寫信比北條 司 ...
leawong 發表於 23-6-2011 05:42 PM

冇錯, 出得不知所謂......北條 司真係見倒血都嘔~~~:70:
真係唔似.......真人樣都做到但點解漫晝角色會咁差???
動漫系列真係MEDICOM好好多
真係唔似.......真人樣都做到但點解漫晝角色會咁差???
kenji 發表於 23-6-2011 06:07 PM

就係當左真人咁雕先出事,真人頭雕講求面部輪廓同肌肉鬆緊度,立體感強,而漫畫角色面部輪廓唔會太深,面相較為平面,以HT E隻實在立體得滯
死啦,只蛇叔好危:56:
唔中,可以慳翻...................................
唔通.......................只得日本有售?????
如果M記出,個頭應會好很多。
但這不失為一個好開始,HT開始搞日本動漫角色