Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: felixcat

[玩具報告] 歡迎加入 My Love (GUNBUSTER) 大家庭!!!

勁啊~

唔儲PVC?
BOME 兩隻

熱血~~~~~~~~~~~~~:71:
量產型GUNBUSTER~~~:75:
樓主好專一   
講真,,,,
gunbuster呢套野係完全滿足ME們呢D少男GE願望
又有美女,,,又有機械人,,,,個故事又好,,,,
真係一次過滿足晒3個願望呢,,,,,,,:43::43:
嘩,超強的愛:61:
回復 31# dlmc

Thz! Very Nice ! :77:
回復 32# sk9091

:52:
回復 34# eric

我唔專一架!:73: 而且非常花心添!:43:

我還有心愛以下的未影!

合金魂的 傳說巨神 x 2 sets + 70年代超罕有可變形細機械人兩款(橙色 及 白色) + 1款罕有細金屬機械人 + 還有7款大小不同形態 + 70~80年代未砌模型多盒

電子戰隊 DX合金 x 3、 ST x 1pc + 好正的不同太小形態 及 可變形模型 +  一大隻過合金的機械人:71: :71: :71:

太空保衛者新版 x 3隻 已齊不同顏色版 + Popy  DX1期 x 1pc +  ST x 1pc + 細飛行形態戰機 x 2pcs 罕有不同顏色版 + 飛行戰機頭 + 訓練戰機:71: :71: :71:

大鐵人17 DX x 3隻 + 鑽地戰車 + 飛機 + 飛行車各大小不同形態:61:  

合金魂的 太空魔龍 x 3 不同版顏色 + 9隻 金剛 細版合金魂的完全齊版顏色組合 + 2隻大金剛合金做對比 :57:

無敵鐵羅剎 - 新版2隻 + DX 舊版 人及飛形態各一隻 + Popy合金細飛行形態 ,但不同顏色的 x 2pcs :52:
合金魂的Red Dragon 三一萬能俠 連 小合金 + 不同大小形態扭蛋系列 :55:
Turn A大小不同各10多隻要排期重影!:54:

巨靈神系列大小不同各10多隻要排期重影!:75:

PG高達12多隻 + 部份MG未影相 + Super HCM Pro + 其他:57:

超時空世紀系列:35:

機甲創世紀系列:36:

龍珠的莊子系列........等等:50:

以上所有都好想快d完成影相,可惜無咁多時間精神影。:52:

基本上以上玩具各大小形態數量情況、有如現在你所見的 "飛天鑽 及 Gunbuster"系列、所以有排未影完。:72:
回復 35# 東風

我為佢著迷只因一個原因: 機械人 GUNBUSTER!!!!!:71:
有無人知黑色地球邊處有得賣?:58:
回復 35# 東風

有無人知那個黑色地球邊處還有得賣呢?:63: ?
回復  東風

有無人知那個黑色地球邊處還有得賣呢? ?
felixcat 發表於 22-6-2011 15:47

黑色地球?:?