Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 歡迎加入 My Love (GUNBUSTER) 大家庭!!!

回復  Quentin

Sorry我搞錯左,剛看過GUNBUSTER 應該正確全套得6集才對呢!
felixcat 發表於 18-6-2011 12:46 PM

等7月14燒給我吧~~~
當年冇買到GunBuster套女角連訓練機盒旦, 家吓泵仲緊心口.......:no:
而家想揾都冇乜可能!:sad:
超合金魂GunBuster就無上境咁等再版.....:time:
手上只有Revotech版止咳......:ice:
回復 15# 威哥仔

回復 23# samuellam

超獸機神系列我其實好早前己post過一次啦,你有睇過嗎?

我現在還有心愛其餘系列未影的,如下!

合金魂的 傳說巨神 x 2 sets + 70年代超罕有可變形細機械人兩款(橙色 及 白色) + 1款罕有細金屬機械人 + 還有7款大小不同形態 + 70~80年代未砌模型多盒

電子戰隊 DX合金 x 3、 ST x 1pc + 好正的不同太小形態 及 可變形模型 +  一大隻過合金的機械人:71: :71: :71:

太空保衛者新版 x 3隻 已齊不同顏色版 + Popy  DX1期 x 1pc +  ST x 1pc + 細飛行形態戰機 x 2pcs 罕有不同顏色版 + 飛行戰機頭 + 訓練戰機:71: :71: :71:

大鐵人17 DX x 3隻 + 鑽地戰車 + 飛機 + 飛行車各大小不同形態:71: :71: :71:

合金魂的 太空魔龍 x 3 不同版顏色 + 9隻 金剛 細版合金魂的完全齊版顏色組合 + 2隻大金剛合金做對比:71: :71::71::71::71:

無敵鐵羅剎 - 新版2隻 + DX 舊版 人及飛形態各一隻 + Popy合金細飛行形態 ,但不同顏色的 x 2pcs:71::71::71::71::71:

合金魂的Red Dragon 三一萬能俠 連 小合金 + 不同大小形態扭蛋系列:71::71:

Turn A大小不同各10多隻要排期重影!:71::71::71::71::71:

巨靈神系列大小不同各10多隻要排期重影!:71::71::71::71::71:

PG高達12多隻 + 部份MG未影相 + Super HCM Pro + 其他:71::71::71:

超時空世紀系列:71::71::71:

機甲創世紀系列:71::71::71:

龍珠的莊子系列........等等:71::71::71:

以上所有都好想快d完成影相,可惜無咁多時間精神影。:52:

基本上以上玩具各大小形態數量情況、有如現在你所見的 "飛天鑽 及 Gunbuster"系列、所以有排未影完。:72:
勁愛GUNBUSTER,不過家中只有REVOLTECH新版和合金魂,大大的熱血令人佩服
本來相片是好的....
水印破壞了...
NICE AND POWERFUL COLLECTION :71:
回復 20# 星星叫

我都唔想呢:38: ,只不過因我試過唔加水印被其他人盜用放左去ebay及Yahoo拍賣網:53: ,但拍賣並不是本人的玩具,所以從始以後我一律加水印post相在這裡。:36:
回復 21# CUHUNTER

THANKS!!!!:43:
:71:

a great collection
回復  星星叫

我都唔想呢 ,只不過因我試過唔加水印被其他人盜用放左去ebay及Yahoo拍賣網 ,但 ...
felixcat 發表於 18-6-2011 07:09 PM

明白,但加在角落處會最好?
整張都是就不太好:78:
回復 25# 星星叫

加角位是可以被人改到的,所以我唔會。
勁呀,師兄,不過D水印令人眼花:30:
回復 27# 跳跳虎

抱歉,請體諒.........:38:
機械人動畫中,我最喜歡就是Gunbuster及天元突破,亦遠遠比不上貓哥(=fellxcat)呢...
回復 29# 隨感一亡魂

:77: :77: :77: