Toysdaily 玩具日報

查看: 11189|回復: 43

[玩具攝影] HT 鐵血戰士之~我的血獸犬~ (17/6 新增野豬血獸)

今晚太夜先有時間玩~ 老實講尼個價錢~

又有犬又有燈~ 血獸本身又大隻~

而家好多都收咁既價錢~ 但乙黎乙少野玩~

因為太夜~ 我只係玩左隻犬~ 隻大象血獸聽日先玩佢~

題外話~ D直角黨真係好煩~ 睇3~4個盒先滿意
我今日仲見到有人拎小龍連佢盒入面果張硬紙都要選到滿意
好左時間~ 今日都9點半去拎~ 又要排廿幾分鐘~ 好彩冇出新野收訂~
如果唔係成個鐘都唔知出唔出得返黎~ 煩煩煩煩煩煩~~~~~

又講返血獸~ 一個字 正:71:

佢D骨刺真係吉手~ 上色好字細~ 皮膚感覺好粗糙好有動物感覺 ~
可惜不可動~ 但冇野係完美~~尼隻我完完全全收貨~ 3點要訓~ 聽日再玩過~

大大隻

果口上色一D都唔馬虎~

其實佢係男定女??:?

先黎多面睇~

我近睇先知~ 原來係野豬做型

個頭一樣有燈

感覺上配件好似好少~ 手得2隻加1對拉住狗帶(如果手可1對就咁好了~而張大同拎野各1隻~ 好怪)

~ 但佢把刀係鐵~ 好重本

尼隻係我第一隻血獸~ 上年動漫果隻好鐘意~ 可惜排左1晚通消都買唔到

無論上色~ 質感~ 隻犬下面加舊石~ D甲~ 項鍊上面既細節都做得好好

長氣都要講多次~ 1牛3可以做到又鐵又燈又犬又獸~ 上色仲要分好多次~

隻超人我唔要地台~~~可唔可以俾我1牛以下先(因為現已夜深~我係到發緊夢)

下面加影我冇入HT~ 但我入左8寸

我部傻瓜機~ 一時又太光~ 太暗又影唔到~ 有多餘錢既時間買部新少少既:sad:
好快手!!個屎眼甘包魚ge=.=
多謝師兄分享:71:
頭像被屏蔽
多謝分享:71:
睇師兄D 相狗狗好正,難明友台有大大話差過隻辦好多:?
我聽曰至有時間去拎,好心急:52:
回復 2# ronzero

哈哈
:63:好正呀!!~  :63:
:71:
有夠正
感謝分享
快D打黎la!!!!13/3!!
頭像被屏蔽
呢隻的確唔錯~:71:
thx for sharing, nice pic!:71:
估晤到做得咁仔細, 有驚喜, 連C眼都做埋.....:@
thx for sharing, nice pic!
估晤到做得咁仔細, 有驚喜, 連C眼都做埋.....
roystoy 發表於 16-6-2011 10:19 AM

哈哈~ 其實仲有好似波子咁既物體~ :^

好正:71:同意樓主講法,差不多嘅價格,相比超人送舊膠,呢款送隻狗真係有價值得多..:58:
好在有訂到,唔洗食貴貨.