Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: shwong

[玩具報告] 有冇人於188,玩足一世取回訂

不如揾消委會 , 壹周東周啦. 有單有據沒有得抵賴
喺td討論區brother都幫唔到班苦主啦.
toysng 發表於 17-6-2011 02:10 PM

同意, 網上討論對苦主作用不大, 只作純粹意見交流.
見議從正確手段去處理紛爭.

現在就當係給苦主作為呻氣的渠道罷了.
基於現貨可以賣貴d而唔比貨訂客已經不可原諒, 個客肯退訂已經係讓步, 點解連個客退訂都要留難呢:42:
基於現貨可以賣貴d而唔比貨訂客已經不可原諒, 個客肯退訂已經係讓步, 點解連個客退訂都要留難呢
blam 發表於 17-6-2011 02:43 PM

好簡單, 佢大把錢, 想玩下d 客, 所以叫玩足一世.
基於現貨可以賣貴d而唔比貨訂客已經不可原諒, 個客肯退訂已經係讓步, 點解連個客退訂都要留難呢
blam 發表於 17-6-2011 02:43 PM

更係無錢先推來推去啦:unhappy:
我諗到出大帝嘅時候,唔知係依間玩足一世訂左嘅人,又有幾多人受害
以前隻紅眼古迦都瀨過
係依間野即係訂咩死咩,pk到佢噤真係前所未見
:67:...................................................
唔好意恩 、師兄們,我今曰於信和伯伯倒見有三一現貨,講價後$4xxx頭買咗丶佢好好人(好過yahoo價)!之後去玩足一世旺角分店問候佢2句先可取回訂丶佢間舖仲有膽放合三一喺舖丶真好嘢,其他受害者可以去伯伯倒try try'攞訂記得問候肥仔,佢好怕提報警
頭像被屏蔽
好簡單, 佢大把錢, 想玩下d 客, 所以叫玩足一世.
CN01 發表於 17-6-2011 03:03 PM

咁抵佢畀肥婆玩足一世呀
原來依間野係咁架:50: