Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: freelander77777

[分享討論] 超大12"figure配件

無法啦!HT而家巳唔只香港市場,歐美�東南亞果面,大大件配件都唔知幾受歡迎。
船長無左個舵無哂feel :34:
超人個件如果發光會好好多(本來出有燈架,烤活話效果唔好wo..)
若出得好,都鍾意的...
但最怕出到唔湯唔水...例如超人果個咁....
水晶大大舊...超人連企嘅地方都唔夠...半隻腳差左出街...
舊水晶嘅擺位又唔夠氣勢....又冇水晶control panel...mattel隻超人反而有跟...
兩碌水晶又唔係放去後面做背景...插去側邊搶鏡又"左訂"

福伯舊石係經典....但若果換做約櫃...吸引力會大好多囉....

我比較喜歡情影地台加背景板....類似Alien同Tony Mech Test, 及DX04個D....
唔要又可以摺埋佢,好方便
水晶大大舊...超人連企嘅地方都唔 ...
MAX 發表於 15-6-2011 04:56 PM

超人同褔伯因為eb無license,所以ht唔會改.
水晶大大舊...超人連企嘅地方都唔 ...
MAX 發表於 15-6-2011 04:56 PM

同意~~~~~~~
超人同褔伯因為eb無license,所以ht唔會改.
fatestay 發表於 15-6-2011 05:03 PM

睇黎大家都認為若HT唔同EB撞主題的話....
HT一般都會HEA住出....:DD
而家d地台唔大唔細,有時企都唔夠企,
一係就唔好整,一係就整個大d既情景,好似sideshow咁,另外發售。
要平既人可以慳返一兩舊,要情景可以另外買,又大好壯觀。
多d手重好, 超人個背景可有可無, 做個crystal panel 重好啦
超大配件絕對係廢的, 唔好要佢, 平翻幾舊水最好
無咩用......無咁大地方呢............