Toysdaily 玩具日報

查看: 5178|回復: 23

[分享討論] GI JOE Pursuit Of Cobra - * Wave 3 SNAKE EYES *(注意多圖)

好好玩既一隻G.I. Joe! 配件多, 可動高.......一隻好物!!!!:71:
在此和大家分享

好多配件, 重有多一個頭

背心可以脫下

呢條咩黎架!?

原來.......

係滅聲器!

二刀流~~

雙頭蛇!

多謝收睇:64:
呢一隻根本係用左幾隻唔同既JOE合成,可能之前玩得多,一睇就覺得HASBRO呃左錢。
不過最緊要自己鍾意,呢一樣就最緊要。
正呀!!!最鍾意大眼仔!!!!
Simply the best!
但的確, 可能因為黑色, 啲雕功唔起眼.

Snake Eyes 手腕有上下屈曲的關節的!

見到隻Temple Guardian Snake Eyes..... 嗰隻就真係抄冷飯.
回復 2# destiny

其實我都係最近先開始玩Joe, 所以大大你見呢兩隻已經係我既所有:(
所以呢隻啱曬初玩既我.
回復 4# Duraxyll

隻Temple Guardian Snake Eyes我真係無興趣:ar:
呢隻我都係之前見有大大介紹過, 覺得正先入:handshake:
回復  destiny

其實我都係最近先開始玩Joe, 所以大大你見呢兩隻已經係我既所有
所以呢隻啱曬初 ...
hkfelix1984 發表於 13-6-2011 10:23 PM

加油,開頭我都覺得幾正架。
不過宜家全部都入曬箱LU。
舊地台好鬼真...係未真係石頭??
回復 8# 36韜

:71:好眼力!
真係石頭黎架
哇!!!正呀,係邊度買,同幾錢呀pm我,plz!!!!
我搵左佢好耐啦:63:
回復 5# hkfelix1984

i also start playing joe recently!
play MU first....now...:34:
回復 11# Grimlock

無錯........始終mu 1st:74:
Joe 我都係手袈買黎玩, 點知幾好玩..........
但現階段只對大眼仔有極大興趣.......其他就一般........
而且都好睇佢地有咩裝備~~ 呢隻多料我先買咋:handshake:
回復 12# hkfelix1984

me too. i have 3-4 snake eyes. btw the storm shadow v.06 actually quite good! i bought also
入得好:71:
個人認為這是大眼仔較做得各方面較平衡的一隻,而且武器又多,好玩呀!
不過這隻沒有狼,前wave的另一款,有隻狼,大眼仔都做得不錯,有機會入埋都唔會後悔!極力推薦!
回復 13# Grimlock

係!? :@
等我又搵下先:DD
不過睇過大部分的storm shadow都無大眼仔做得咁好.....
真係唔明:?