Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 機動戰士 GUNDAM AGE 正式發表及玩具產品(含非模型)介紹

我從來沒有覺得00不好,第一集已經好熱血

宜家睇見個Age device, kame rider 變身器?還是咸蛋高達召喚器?

唸起魔神英雄傳,主角高舉Age Device, 大叫"Gundam!!!!!"

地球的朋友Gundam就會係閃光中出現!
回復 62# Henry
睇過官網同預告片未?係AGE既起動鍵同埋記憶卡
冇睇到佢係度叫,只係插卡就開機
絕望了,好鬼肉酸呀!!!
cfmok2003 發表於 13-6-2011 01:33 PM

好鬼肉酸x2 !!! :70: 唔係真係出MG呀 !! :53:
高達不可能是這樣子的 ! :79:
Too childish for me.
我相信Bandai/Sunrise 係將拉打的成功因素放咗落呢到, 好快有合体着燈有聲装甲變型正邪不分嘅產品出現, 重會係模型同NDS WilU,PSP亙相激活, 大人買比細路自己有籍口玩

只不過係我地重沉迷虛疑比例嗜
各位同仁, 番來GUNDAM UNICON世界先, 呢到唔係我地地頭......
接受唔到, 頂唔順
騎呢+醜爆
咁醜怪既野都出得街...比堅尼 同 turn A仲靚仔過佢...
我相信係年代不同了,所以年齡同表現方法係有好大分別的,同一獨系列,阿寶好似都係唔夠18歲,捷度呢d都唔駛講啦,試下唔同作品比較︰
星矢…悟空同無閑第一次打天下武道大會…真治…
我相信真係年代不同了……
但太兒童向了吧?﹗
都係嗰句, 兒童向冇所為..... 但係樣衰哎嫲~!!  :53::angry::*:blame::72::70::59:
唔識俾反應:80::59::55::47:
似乎呢種畫風不受各位接受啊:he:希望睇完套片, d人會欣賞機械設定啦
大鐡人29號............................................
Have to wait and see the real thing.  First impression:  the design is too childish and simple.
我相信Bandai/Sunrise 係將拉打的成功因素放咗落呢到, 好快有合体着燈有聲装甲變型正邪不 ...
KEYMANGER 發表於 13-6-2011 08:54 PM

希望唔好人修羅男爵式左右男女合體高達, 汽水機高達...拉打我真係頂唔住...
動畫都還沒開始 就已經擺明要撈錢了