Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 機動戰士 GUNDAM AGE 正式發表及玩具產品(含非模型)介紹

無法接受!!!小P孩+外星人.....
機設係超級系.....其實這套是機戰吧:80:
乜而家d高達動畫搞成咁:cool:
pokemon + Kamen Rider + Gundam = Gundam Age.

pokemon都好過佢:53:
高達已走向絕路~~
肉酸X1000000000000000
d人物好似睇四駆小子/數碼爆龍, 機體好似 RX-78-2 醜版,
冇左好似 seed 同 oo 時代的型仔主角, 肯定小了女 fans.
主角14歲!
起碼大胡索一年度!:43:
還是離不開出之前喪鬧,出之後勁追既版眾們...

呢套新高達既設定...人設似turn A果種,機設 - 正派海老川,反派同周邊野係ka氏,果條龍好明顯就係寺剛賢司啦!

希望個故事會好d...至少可以慢慢接受

如果好似seed - d咁就真係死!seed d先係高達之恥!
回復  stonekeung01
唔係真係出MG呀唔好玩野喎
chukkkk 發表於 13-6-2011 01:34 PM

咪係.
是惡攪的嗎...?

何不索性在4月1日那天公報.....:66:
天鄉形過佢:66::66:
名位有無睇字幕呀∼佢話係高達大河劇,長達100年的壯大故事∼係真唔係呀:58:?
個高達無得救啦,希望後續機會好D啦(信錯了海老川∼∼∼)
最大獲係.......人設竟然係閃電十一人路線?!點救呀?無啦∼無啦∼
唔下定論住
當年00初出咪又係百彈無讚
到依家咪PG MG隻隻都有人入
動畫 小說都咪出就黎大量產品

勇氣可嘉啊笨大 :50:
回復 54# leawong
我唔知尼幾頁究竟係度鬧乜鬼...三個主角13至15歲,冇留級就全部中學生啦