Toysdaily 玩具日報

[趣味] TD 好多低能仔

佢無講錯
呢度的確有好 _ 多 ON _
得淡笑:45::45::45:
FUNNY~~~~Thanks for sharing!
睇怕我都係其中一個低能仔:66:
回復 15# hk小文

不錯..所以你同我們..都係TD一份仔:71:

有無話到官階越高既...低B程度又越高架呢?:34:

我反而覺得呢期"無家教"既同"泊車仔"既人..仲多:43:
有無話到官階越高既...低B程度又越高架呢?

老文 發表於 15-6-2011 10:43 AM

笑o左~~~~:x

唔怪得呢幾年我覺得自己越o黎越低能~~~~~:$

p.s.乜o野叫「泊車仔」。
回復 21# Garycharm

用小朋友既心態去玩玩具..越低b..越開心...現金世代..我都想自己越來越低b,做人都會開心d.

另外..泊車仔..就係平時玩具唔多分享..但見到有會員問怪野就會"搵位入""搵位插"果d咪100%泊車仔了..我個人認為:64:
我是來留名 :$ ...

(註:TD 雞霸post 死低能仔...im here ! :52:)
已經唔只係「低能」喱個領域喇...:67:
如果上td就=低能我甘願做低能
回復  Garycharm

用小朋友既心態去玩玩具..越低b..越開心...現金世代..我都想自己越來越低b,做人 ...
老文 發表於 15-6-2011 11:07 AM

吓~~~ 乜有泊車仔入侵左咩!!! :@
頭像被屏蔽
.................... I'm the one who is the lowest B in TD............................ :(
如果個老細最後講句,我就係你所講既TD低能仔...

我諗咁樣仲爆笑...
小堅 發表於 13-6-2011 04:02 PM

老闆叫你聽日唔洗返:34:
回復  Garycharm

用小朋友既心態去玩玩具..越低b..越開心...現金世代..我都想自己越來越低b,做人 ...
老文 發表於 15-6-2011 11:07 AM

好有趣既名稱~~但又好有道理~~正:71: