Toysdaily 玩具日報

查看: 1946|回復: 13

[吹水專區] 牛仔贏左NBA總冠軍了!!

我覺得都幾感動:79:
司機同kidd都打左咁多年
成日同冠軍指環擦身而過
終於拎到
:71:
:77:恭喜恭喜:71:
kidd等左17年:$:$
nba & 球迷 既勝利 ............ 『走捷徑』既歪風絕不可長

:42:....雖然係heat 's 分屎...

但呢幾場..占士真係食晒屎:53:....wade 反而交到功課:71:

不過我呢個NBA 老野...都覺得J.KIDD 係要有ring :77:.............當年小牛..3條J :$

PS... heat 's 分屎 , 但like 膠比多D......心中永遠係AI's fans:74:
:DD

一班70後球員打左1X年波,終於拎到第一隻冠軍指環,真係好感動:$
滴滴仔 發表於 13-6-2011 12:05

真係改得好正 :$
....雖然係heat 's 分屎...

但呢幾場..占士真係食晒屎....wade 反而交到功課

不過我呢個 ...
滴滴仔 發表於 13-6-2011 11:55

雖然我唔係 heat's fans, 但小牛ko 左膠比仔所以過檔支持 heat, 點知件大帝屎真係屎到 :53:
滴滴仔 發表於 13-6-2011 12:05

真係一流....哈哈:71:
反骨仔,人格無左,總冠軍又無。最好佢到退休都拎唔到。今水最心涼一定係克里夫蘭市。
Respect to Dirk's sportmanship!! Also, Kidd is absolutely deserved a ring!
I am always enjoy seeing his extraordinary passing skill!
見到完場個一刻真係好感動,我都差D喊出來.
我後生時都係睇KIDD的...咁多年了,終於都比佢得到.
反骨仔,人格無左,總冠軍又無。最好佢到退休都拎唔到。今水最心涼一定係克里夫蘭市。
暗黑王風雷 發表於 13-6-2011 11:31 PM

Exactly, check out below link:-
http://www.nba.com/2011/news/06/ ... tml?ls=iref:nbahpt2