Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 我的真三一 及 玩後感想 (另幫有一版友貼QC問題)

雖然隻野qc係有d瑕疵:(
不過擺出黎真係夠哂形仔同霸氣:shiny:
借問聲隻真三一有幾高?
借問聲隻真三一有幾高?
周幼平 發表於 13-6-2011 02:18 PM

比12寸矮半個頭到~ 如果加對wing~ 估計4x-50 cm 高or橫
個價... 真係好惡頂... 不過佢真係好型...  樓主唸到有咩方法攪對高低翼時記得出POST分享下.
yelland01 發表於 13-6-2011 02:09 PM

我同公司借左六角key 今晚做手術
我那只QC很差,頭頂大片甩油,有眼那只面罩有眼淚,左肩大條空隙,背後有補油及膝蓋左右深淺色差嚴重。小心那只stand,腰部左右移動時會令腰部甩油。由於不太懂貼圖,有否師兄可以代勞。
我那只QC很差,頭頂大片甩油,有眼那只面罩有眼淚,左肩大條空隙,背後有補油及膝蓋左右深淺色差嚴重。小心 ...
iannt2011 發表於 13-6-2011 07:25 PM

嘩~ 好嚴重~
   一係你貓我 zero2244112@yahoo.com.hk
   我試下幫貼
有没有觉得 投入那么多(情感+血汗)
但仍然问题层出不穷...
唉...............贴钱买难受
Thanks. 相已email,由於腰部白色反光,相片不清楚但補油情況如先前的大大一樣。QC 是本人EX 系列最差一隻。
正呀師兄!!!
呢隻野真係睇彩數呀QC.....我頭先望過我個隻都OK..表面無乜特野...未玩其他唔知有冇師兄你呢D問題呀
幫iannt2011  大大

iannt2011大
請節哀...:49:
iannt2011大
請節哀...
mayagod2000 發表於 13-6-2011 09:59 PM

好似買六合彩~
我那只QC很差,頭頂大片甩油,有眼那只面罩有眼淚,左肩大條空隙,背後有補油及膝蓋左右深淺色差嚴重。小心 ...
iannt2011 發表於 13-6-2011 07:25 PM

Honestly, yours is really totally unacceptable................ :(

Apart from change, no one can help u................ :(

Thanks. 還有些本人可接受的defect沒有拍照,右肩白色油漆起泡,心口少花,小脚綠色部份有甩油,高低翼等。不知有冇大大已成功換貨。
我都中左SAD貨。。。。。。隻翼個鉸位裂左