Toysdaily 玩具日報

查看: 13452|回復: 21

[玩具報告] 絕對守護領域!! COMPOSITE Ver.Ka 蜃氣樓

呢條LINE一向QC都係低劣...即使有D機我有興趣都買唔落手...
但係今次就唔同...上網見到呢隻既QC有返D水準...
於是就買左返黎睇下係咪真係咁堅...果然真係幾好...
除左身上白色個D邊位有少少出界之外...其他部份都好高水準...
隻金真係金而唔係泥黃色...再加埋適量既花紋點綴...
令到呢部機望上去更加華麗...名副其實係一部皇帝專用機...
同埋我好鍾意佢既透明件...
雖然整體上係進步左好多...但係都唔係冇彈既地方...
我最不能接受既係佢個股關節...因為要變型既原因令到個關節唔夠力...
一企係度就會擘脾...好彩可以用寶貼痴住...
如果唔係就唯有成世掛係地台上邊...
廢話講到呢度...去相

拡散構造相転移砲

ハドロンショット

スラッシュハーケン

絶対守護領域
蜃氣樓既最大特徵...聲稱擁有世上最高既防禦力...
商品化之後可以將佢重現呢一點都幾有心思...

隨盒仲附近相同比例既魯魯修一隻...不過塊面係冇上色既...
可動老實講以FIX系列黎計唔算差...半跪都冇難度...

變型
除左換手之外算係完全變型啦...

最後黎2張背光...
OP2既飛行POSE

皇帝來臨!!

總括黎講撇除會擘脾呢點...呢隻野的確係唔錯...
仲諗緊買唔買既可以認真考慮下XDD

次回預告: 超小型害蟲驅除機器人

小弟個BLOG: http://hk.myblog.yahoo.com/kyo_353
THX!!
Thanks for good report
:64:expensive & like
支持你~~~~如果有緣我都會入
大大影得D相好靚!真係估唔到黑色地都可以突出呢件帝王機!:71:
剩係d花紋貼齊哂已經好多進步
隻lancelot,有d花紋會一邊有一邊無:(
Great photos and thanks for sharing!  :)

I only take 1 photo for it and wanna sell it out immediately...

Certainly, because of its poor QC.............. :80:
昵隻好野來!!~~~~真係帝皇FEEL!~~~~ 同埋無炒價
一定要入!~:58:
本身都打算放棄
又心思思啦
頭像被屏蔽
THX, 哩隻都諗緊入唔入好.
Thanks for good report
iplaytoys 發表於 12-6-2011 06:29 PM

THX BRO!!

expensive & like
吉野凜花 發表於 12-6-2011 07:29 PM

THX!!
不過我買個間個價比出邊平...如果唔係我都唔考慮買...

支持你~~~~如果有緣我都會入
逆天原罪 發表於 12-6-2011 07:30 PM

咁希望大大可以快D同佢相遇啦:66:

大大影得D相好靚!真係估唔到黑色地都可以突出呢件帝王機!
wiswis 發表於 12-6-2011 08:04 PM

多謝支持!!
其實黑背景只係我懶姐...我差唔多隻隻都係黑背景:68:

點解我回貼D字會俾人食左嫁...
係咪多左字數限制:?
Nice photos, Great Sharing!
支持啊!
雖然無炒價,但個定貨價高,所以都係咁貴:70:
正呀師兄影得:shiny: