Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 10月 魂shop 限定 Robot魂 新圖片: W Gundam (EW版) & RX-78-1

C real toy photos this Wing is not very bad :he: :he:

but as a spirit shop may be 2 ................................................
won't buy it !!
Thx info anyway !!
C real toy photos this Wing is not very bad   

but as a spirit shop may be 2 ........ ...
S20081997 發表於 12-6-2011 12:34 AM

我覺得ok喎:( Robot魂可動性強,粗玩一流。
只能說因為不是身在日本......
要是在香港能跟代理用正價買到魂web限定品多好~~
頭像被屏蔽
只能說因為不是身在日本......
要是在香港能跟代理用正價買到魂web限定品多好~~
卑彌呼 發表於 12-6-2011 09:13 AM

佢YEN既定價都唔平,.,HK D水貨都係賺你10個8個%咋..當然大手返貨可能水位多D
RX-78-1巳訂,四魚找兩草...:36:
:52:RX-78-1 正 ! :71: 我已經訂左 !!
頭像被屏蔽
Robot魂可以pass ,不過2隻都幾靚:34:
下?  去邊度訂?  我沈日先出去問過幾間都無得訂喎.
bad-aries 發表於 14-6-2011 09:46 PM

PLS CHECK PM
頭像被屏蔽
買78-1好了

這這有gff
買78-1好了

這這有gff
華夢 發表於 15-6-2011 11:37 AM

有DECALS係精細好多, 不過造型唔太理想, 特別係個頭
有DECALS係精細好多, 不過造型唔太理想, 特別係個頭
Squall 發表於 15-6-2011 11:43 AM

不過平好多呢{:3_145:}