Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 10月 魂shop 限定 Robot魂 新圖片: W Gundam (EW版) & RX-78-1

又或者買超平版GFF!:34:

S20081997 發表於 11-6-2011 03:49 PM

隻腳居然無偷膠o既:DD
哩一隻, 基本上隨左個色, 同白色果隻有乜分別?
bad-aries 發表於 10-6-2011 08:31 PM

主要唔同係兩手前臂、左側腰護甲、雙腳板前甲
咁G-3遲早會出啦:58:
又係限定:(:cool:
其實呢隻WING, 頭, 身, 腳, 手都是用返ROBOT魂WING ZERO CUSTOM的件, 變唔到形好正常
redfish 發表於 2011-6-11 03:41 PM

細心睇,只係轉色改翼改武器加爪:56:
細心睇,只係轉色改翼改武器加爪
LCHANGETHEWORLD 發表於 11-6-2011 06:43 PM

所以我都唔明呢隻只是改色改件無得變形的ver ka究竟正在何處
好似我個垃圾堆隻GFF正D....
好似我個垃圾堆隻GFF正D....
apc 發表於 11-6-2011 07:13 PM

又唔可以咁比 個隻GFF可動差造形都唔討好 角短得來又手短腳短全身都細細隻 的確上色幾令 但唔可以扭來扭去 POSE擺極有限...

而且D膠料連5年都捱唔到...始終ROBOT魂整隻新設出來都依然有一定魅力
又唔可以咁比 個隻GFF可動差造形都唔討好 角短得來又手短腳短全身都細細隻 的確上色幾令 但唔可以 ...
~^~^~ 發表於 11-6-2011 08:11 PM

support Fix 上色幾令 但唔可以扭來扭去 POSE擺極有限

but U said Fix D膠料連5年都捱唔到 > what happen with your Fix ??
have photo ??
my one is ok wor , where U display ? play with sun everyday ??

ROBOT魂 issued over 5 years ??
how about D膠料??
捱唔捱到5年 ?? thx
放棄吧
要大隻寧願買mg
細隻可以等下星期到貨既bb戰士
Kel_Kel 發表於 10-6-2011 16:24

講得好,
同意!!!
頭像被屏蔽
THX, 睇相好似哩隻正啲, 不過我估要多啲資料先.
bad-aries 發表於 11-6-2011 10:17 PM

a must , coz its Sliver VS Black colour
bandai issued many RX78-1 before
but all are Black vs Gray only
like 1/144 model ,Scm Ex ................

action pose also ok
頭像被屏蔽
好唔駛講嘢喇, 下個禮拜出去訂.
bad-aries 發表於 11-6-2011 10:49 PM
:71:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~