Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 真正的White base - 元祖SD木馬號(P.3 次回:青之巨星)

:58:
Yes, 艦橋(黃燈)、主炮(綠燈)、主引擎(藍燈)都可以獨立開關。
tom0083 發表於 8-6-2011 12:01

上次隻十五雞合體已經嚇死街坊啦!:no: 咁快又嚟料??:time:
仲係古董級~ 真正地球聯邦軍嘅 SD版"白色基地號".....:77:
艦橋 + 主炮 + 引擎 裝燈? :50:
Tom爺, 唔好玩咁大好喎:58:....仲有冇再"橋口杉手啲? :30:
靚相!! 支持!! 搞到我都想囉返出黎玩下~~
支持:71:
最後一張好正
冇錯,因為隻野六個月之前真係係個櫃度"look"落地、散哂。丟咗又唔舍得,維有大改喇!
tom0083 發表於 8-6-2011 11:49 AM

大大改得好正呀:handshake:
青之巨星

跌落地球之後又好彩死唔去嘅木馬號。

由於大過無聊,於是漫無目的咁四維盪喇!

同一時間,同樣係地球食飽冇事做的賴巴發現咗木馬號。

仲見到聯邦軍大減價開埋倉着哂燈送高達咁等佢嚟。

咁環境仲唔拿拿聲call行友撲過去咩。

賴巴:我地終於可以上木馬號度…

已經幾日冇訓難得訓着咗嘅阿寶大叫:邊個嘈醒我?
無端端比班衰人嘈醒,連高達都(男女男)到着哂燈。

無辜嘅阿龍就咁比阿寶嘈醒咗,眼訓都要被迫坐核戰機出發(地板上的指示燈開埋)

着哂燈嘅高達企係倉外繼續着燈嘅同時,

其他人問:賴巴你究竟想點?

賴巴:我地…想上木馬號參觀同影相之嘛!收幾錢一位呀?

:handshake::71::71::71: 好正 ar !!!
扭蛋只高達都識著燈:?強呀:help:
Good show, i loving it. :71::71:
好鍾意d對白
好鍾意個背景
好鍾意隻木馬
好鍾意d LED

好鍾意呢個POST呀!!!
好靚好夢幻既post~:)睇得好開心~~
大力支持!!!!!!!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO晒咀............:50::50: :50:  
艦橋 + 主炮 + 引擎 裝燈 已經夠癲啦....:69:
仲搞埋機庫甲板天花燈同彈射軌燈???:30:  
連"果粒"膠達双眼都發光(唔駛拖電線?? 點供電俾粒膠達)???:47:  
只可以俾樓主你兩個字~"神作":time:

樓主果然上腦, 報警呀! 青山走犯呀!:p
it is awesome! :71:
一個字,勁!快d有續集!古仔重有排講bor:58:
哇...连个前脚都变成能上下打开的, 我一搬只看不留言也得出来说一句非常喜欢你的白马!
期待你继续故事, 有UC系的元祖能分享一下吗? 谢谢了!