Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sgsky

[新品消息] 早買早享受Tf3 Lv3鐵皮

你地唔知道轉頭的方法
頭兩邊界刀指的地方工人落了膠水
用意痴死個頭保護下面組電線
想要轉動就要將膠水 ...
純白騎士姬Saber 發表於 16-8-2011 10:46 PM

小弟果隻個頭又轉動自如, 只是變車有隙........ :47:
小弟果隻個頭又轉動自如, 只是變車有隙........
roystoy 發表於 17-8-2011 00:12

:47:有隙?邊度??
有隙?邊度??
純白騎士姬Saber 發表於 17-8-2011 12:51 AM

近前轆位, 倒後鏡對落 (即前轆件, 機械人形態時肩位摺埋組件) ...... :47:
可能小弟少經驗 (TF 1-3, 第1隻), 未能瞭解老變的細緻小節 ...... :(
正!
:71::71::71:
謝樓主回覆;  小弟懶, 覺得而家upload相上TD好煩兼時會食圖, 所以......算了
而小弟剛剛又試多變車 ...
roystoy 發表於 16-8-2011 08:59 PM

師兄, 想問下正版行貨粒電係咩牌子?
我買左果隻平野發覺係gp電, 唔知係咪廠貨.
師兄, 想問下正版行貨粒電係咩牌子?
我買左果隻平野發覺係gp電, 唔知係咪廠貨.
kelvinleewh 發表於 19-8-2011 05:35 PM

sorry, ching, 小弟無拆開睇過D電, 所以晤係好知....... :(
不過, 而家也苦都有好多平貨 ........ ; 總之, 此時彼刻, 鐵皮, 令仔 + 抵玩.... :34:
好正牙~!!! 但我唔鐘意玩具冇跟 電影大少比例