Toysdaily 玩具日報

查看: 12197|回復: 21

[新品消息] 早買早享受Tf3 Lv3鐵皮

返到屋企再補圖 再慢慢影
LOOK FORWARD YOUR PIC:77:

正!:D
有冇車mode睇下呀?:77:
thanks!
回復 5# JTOYZ

請問你ironhide個頭可唔可以轉動
回復 7# felix3a33

唔得因為頭後面有按制著頭燈><
回復 8# sgsky

但我向youtube睇到人地&#22000;d都郁到  我仲以為比人呃左 , thz
回復  JTOYZ
sgsky 發表於 5-6-2011 12:30 AM

樓主, 我隻鐵皮變車時, 前輪位置合得晤令, 同車身間有隙;  應該係固定雙手的扣頂住, 搞到有隙, 但小弟睇完說明書, 都諗晤到點搞....???  :?

樓主可晤可以解答下小弟, thx! :64::77:

回復 10# roystoy

照計應該唔會架!‘!!比張圖睇睇
最鍾意佢心口碌炮:66:
回復  roystoy

照計應該唔會架!‘!!比張圖睇睇
sgsky 發表於 16-8-2011 08:36 AM

謝樓主回覆;  小弟懶, 覺得而家upload相上TD好煩兼時會食圖, 所以......算了 :(
而小弟剛剛又試多變車, 條隙細了好多, 只是無樓主變得乜完整 (美); :47:
可能, 小弟是老變初哥 (TF1-3集, 第一次受不了鐵皮的誘惑), 經驗少, 搞不好變形中細緻的小節... :63:
講開誘惑, 其一, 小 弟覺眾多老變出品, 鐵皮最令+型仔 (jetwing文除外); 其二, 價平, 小弟入手只是3魚(bee, 御天敵同價), 經小弟走去查正必購(認為)正貨的賊船的貨後, 才決定入手 (希望不是入了鼠貨...); 3魚, 抵玩過shf&#22001;, 如果再變車也是不夠令仔, 玩下機械人 + reprint算了......... :34:
回復 12# foxhound

係囉!!可惜佢係電影秒出佐一陣就死
你地唔知道轉頭的方法
頭兩邊界刀指的地方工人落了膠水
用意痴死個頭保護下面組電線
想要轉動就要將膠水切走

教學講左成唔成功睇大家本事

頭有限轉唔能夠360喔!