Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 被遺忘的dororo 超海王

一隻被bandai遺忘的dororo超海王,出了頭四隻後竟然爛尾,好彩無買超海王系列,只係買散貨空賊王,幾經辛苦響網搵過資料,再加自己試驗....完成空賊王超海王mode.雖然係素組,但超海王mode竟然出其地係五隻中最型:71:
唔好講野,去圖先
先係戰國頭領dororo
手長腳短有d怪,不過初時以為係為左戰國大合體而設定,原來......

跟住就係空賊王dororo

最係就係超海王 dororo king,原來當初腳短係因為成就以後既king!!:$

多謝收看
係咪所有人都遺忘左佢?雖然而家唔興keroro!
多謝大大分享
真心為超海王系列補完

其實我真係好想知道...佢超海王系列最後可唔可以合體...我一路唔買戰國果5隻就係等緊呢set有冇得合體...
2010 東京EXPO 有砌過出黎展覽,顏色都係新色,但最後無生產到
2010 東京EXPO 有砌過出黎展覽,顏色都係新色,但最後無生產到
b記想學卡通咁
dororo永遠都冇份/比人遺忘..
我都覺得 dororo 係最正, 其次就係 giroro.
仲諗住等佢出 boxset 添....唉
b記想學卡通咁
dororo永遠都冇份/比人遺忘..
詠瑜 發表於 5-6-2011 09:06 AM

5系呱~~??bandai甘大整蛊?