Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 英國隊長- Captain Britain

想問問CHING∼
CAPTAIN Britain同juggernaut 係唔係TEAM過?
kiwi 發表於 1-6-2011 02:32 AM

咪就係Movie Single Pack造型嘅 New Excalibur 囉~ 2005-2007年

呢啲咁詳盡資料嘅 post 真係要讚! 小弟真係孤陋寡聞, 之前真係未聽過有 CB 呢個漫畫英雄人物。
實在係一個非常詳盡既介紹. 讚呀! :71:
好野,好詳細,又認識多個英雄,感謝好貼!!

米字造型型好多,好英國FEEL!!!
Good post !! Support!!
:handshake:又有堂上,又有公仔睇。又有自家改造!
不得不讚好。
very very good, 唔講唔知Psylocke有咁的身世!!:71:
難得佢有劍都覺得佢有型的super hero:71:
今日見到佢都有帶佢返屋企既衝動:79:
如此好文,不得不推!:71:
:71: 正呀!!!實在希望可以多D呢類Post等我學多D美漫既資識。
好正好詳盡.........多謝大大又令我地增加左對CB既認識.

不過想問下大大, movies series single pac ...
hkfelix1984 發表於 31-5-2011 11:27 PM

大腿ball joint 我就覺得OK la,
係Winter Soldier 腰帶有啲小包包, 會頂住影響可動性.
都好多謝各位支持, 我驚咁冷門嘅角色會無乜人理.  :64:
回復 26# Duraxyll

多謝大大的解答.........:64:
咁我就可以認真考慮入呢隻CB la:36:
支持一下先,不過我想講LION其實係英國都幾多出現架。
SUCH AS BIG DOG GARDEN?我都唔係好記得。
ANYWAY
有樣果一隻你自己整?
我冇見過@@
支持,我愛冷門嘢!!!
大大有時間可否介紹下
doom patrol, freedom fighters
之類冷team!!! :)