Toysdaily 玩具日報

[改造交流] Medicom 影月 大工程 之 殘月 ( 加教學 和 完成圖 及 斷臂原因)

太強了, 之前多次想用後追價入影月同black, 但我遭多方好友制止。
如今見到大大神技, 原來可 ...
keithwu516 發表於 1-6-2011 10:34

我自己親手換架 ........... -.-

隻野咁難搞,叫你d fd 整,咪即係整古人:50:
樓主好勁:71:不過好似就爆:36:
O god!!! this is crazy work u have done......nice job!! and I can learn from it because my shadow moon had it exactly happen......both arm breaken for no reason at all.....:53:
同隻"蟹" 搏鬥左 15 分鐘,終於 ko 哂,解哂骨,可以埋去整熟佢

係差在,用Nake 2 後,會變成點~~~~~

...
布魯士 發表於 1-6-2011 02:37

大大, 膝甲是就這樣抆甩之後再用 AA膠痴返嗎?
好勁呀 布魯士 :handshake:
希望M記之後d胸甲好似Kabuto咁, 咪大家都唔驚換甲
小龍兄,開間鋪頭同人換body有得揾喎!
可惡的medicom ,我放係櫃,都可以自動斷左兩隻手,左手,右手都 斷了........

把心一橫,要買 ...
布魯士 發表於 1-6-2011 02:07 AM

Thanks for the great demonstration :Q

I'm sure most c hings (including me) are willing to pay body cost + $300 service charge for replacing the new body after reading your thread.
大大, 膝甲是就這樣抆甩之後再用 AA膠痴返嗎?
kmtang 發表於 1-6-2011 11:07

雙面膠紙好d,我用雙面膠紙
小龍兄,開間鋪頭同人換body有得揾喎!
base 發表於 1-6-2011 12:35

.:38:........
樓主好勁不過好似就爆
samuellam 發表於 1-6-2011 10:54

件衫,我一買返黎已經係咁.....-.-
this教學is very good~~
this教學is very good~~
kingeltshan 發表於 1-6-2011 13:25

謝謝大大欣賞,你有無幫你隻影月換呀?:64:
medicom真係好差...樓主好勁!
太強了, 之前多次想用後追價入影月同black, 但我遭多方好友制止。
如今見到大大神技, 原來可 ...
keithwu516 發表於 1-6-2011 10:34

我下一隻要換black:56:
呢隻NAKED2不論質地同關節都比佢本身嗰個好好多, 我都想幫D舊野(例如櫻島, 舊2, 強者)
換咗佢
wallacelei 發表於 1-6-2011 10:40

個d 無咁寬身wo:67: