Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 殺生丸

[詢問] Tony Stark body & 西裝

首先,我要向睇過我樓上post過既人講聲.......對唔住!

相已影完......但係..........我........我. ...
常威 發表於 1-6-2011 10:06 PM

小弟想知嘅係,大力神威赤手(加手套)空拳拉左條頸出黎係咪堅架?
小弟想知嘅係,大力神威赤手(加手套)空拳拉左條頸出黎係咪堅架?
catcat 發表於 1-6-2011 10:12 PM

係堅既!不過我已經冇乜印象係TONY條頸邊度?好似係頸底既波波掛?:(
請問TTL嘅body邊度有得賣? 小弟都有個tony頭都想搵返個body, thank you very much
請問TTL嘅body邊度有得賣? 小弟都有個tony頭都想搵返個body, thank you very much
kentoya 發表於 3-6-2011 12:20 PM

雞旺地庫及二樓1魚有找
唔好意思,我是一個新手,剛買了66006-1這款TTL西裝連body,但發現頸和頭是一set的不能分開,我個tony頭是mark 3 没有頸的,請問各位CHING或常威大哥,可否教我可在那裏買到合適的頸裝返上去,萬分感謝.
唔好意思,我是一個新手,剛買了66006-1這款TTL西裝連body,但發現頸和頭是一set的不能分開,我個tony頭是mark  ...
babyfat00 發表於 3-7-2011 12:38 PM

樓上wwh 大大已有提示。

去皆旺揾揾啦,二至三草左右。