Toysdaily 玩具日報

[新品消息] X-Men: First Class License Announcement

頭像被屏蔽
睇黎有 d 大大都想砌隻 Wanted,
我都好想 :35:
回復  $hiine

你要看哪一隻? 我有收的你也都有收, 重點不在我的figure, 在我的錶與車, 要看嗎?......:3 ...
零度戰姬 發表於 31-5-2011 09:53 PM

對不起, 我對欣賞包裝盒沒有興趣, 要看這些東西, 隨便到一個拍賣網站便成了, 無需閣下代勞.
致於閣下的錶與車, 若閣下親自戴上名錶, 坐上名車拍照, 本人無任歡迎. 否則還是算了吧.
佢會話邊有咁多時間玩影響,你班豬頭
白羊座_穆 發表於 31-5-2011 07:13 PM

咁又係~ 佢又要做市場分析~ 又要借圖說故事~ 邊有時間影相吖~~
會唔會出返狼人呢,套first class佢 有客串
因工作關係昨晚已經睇咗,好睇,電影中段有狼人客串
因工作關係昨晚已經睇咗,好睇,電影中段有狼人客串
蟲蟲 發表於 1-6-2011 03:04 PM

我都睇咗,套嘢真係唔錯喎,個人覺得比THOR要好,如果到時HT會出magneto, beast, 同埋另外紅色會迅間轉移嗰個真係可能會訂...

但logan得一場文戲,我估佢唔會出喇, 但如果會隨件附送或者係VIP gift 出佢食雪卡頭又唔錯∼ :34:
回復 84# imbun

我昨天都睇咗,真的十分不錯:71:(除了張poster,十分唔得,由其是磁力個便服look,真係十分重口味。:70:),不過我覺得整套戲所著重的都是故事行先,然後先至到人物,而各人物的出場次數也比較平衡,唔同ironman,tony stark 出現概%很高。
回復  改咩名好?

貼幾張我的重點收藏, 主要是目前M記或H記中市價最貴的幾隻, 我的12" figure收藏主要有 ...
零度戰姬 發表於 2011-5-31 13:48

有無囡囡呀,師兄 ...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔覺佢有客串喎....
heewing 發表於 1-6-2011 09:39 AM

唔係掛

狼人仲講左句對白添。

我懷疑HT買呢套, 都係想出多次隻狼人。
今集D做型,認真麻麻地~:58:
今集真係堅好睇. 個故事都好張力, 唔會有啪悶場, 如果出, 我只買紅袍版MAGNETO`