Toysdaily 玩具日報

[新品消息] X-Men: First Class License Announcement

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  改咩名好?

貼幾張我的重點收藏, 主要是目前M記或H記中市價最貴的幾隻, 我的12" figure收藏主要有 ...
零度戰姬 發表於 31-5-2011 01:48 PM

錶還有車~~ 想ar~~:x  重有冇其他??
頭像被屏蔽
回復  lokia

我被MAX大發卡, 怕待會就跟大家說再見......
零度戰姬 發表於 31-5-2011 02:42 PM

敢樣你自己保重保重~~  :69:
回復  改咩名好?

貼幾張我的重點收藏, 主要是目前M記或H記中市價最貴的幾隻, 我的12" figure收藏主要有 ...

好厲害!果然係神人!可惜隻隻包到密過木乃伊咁,係咪皇上驚俾飛賊混入皇宮偷竊國寶,所以專登放響盒內供奉呢?:34:
回復  lokia

我被MAX大發卡, 怕待會就跟大家說再見......
零度戰姬 發表於 31-5-2011 02:42 PM

洗乜怕...你唔違規,我唔會向你發咭o架啵~
不過玩具版,就要貼玩具車同玩具錶嘅圖...
若想分享真車同真錶..你可以過閒聊區....
汝還朕咧! 汝為卿, 余才是"朕"...貼幾張我的重點收藏, 主要是目前M記或H記中市價最貴的幾隻, 我的12" f ...
零度戰姬 發表於 31-5-2011 01:45 PM

好厲害!果然係神人!可惜隻隻包到密過木乃伊咁,係咪皇上驚俾飛賊混入皇宮偷竊國寶,所以專登放響盒內供奉呢?:34:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  wiswis

汝無懂矣, figure若不想擺出來放瓦楞紙箱內加吸潮紙既陰涼又乾燥, 絕對不會溶衫......:36 ...
零度戰姬 發表於 31-5-2011 03:12 PM

乜唔係放雪櫃咩?
唔知拎版權會唔會有呢D 條件, 即係你要拎IRONMAN 版權, 就要食埋X MEN 呢個板權, 我覺得HOTTOYS 正常唔會出呢個, 雖然係X MEN , 但又唔係1,2,3

我以我諗到呢個可能性~
回復  改咩名好?

唔該將盒 Axel 疊上 Mark I 度再影多張相吖~~
唔知拎版權會唔會有呢D 條件, 即係你要拎IRONMAN 版權, 就要食埋X MEN 呢個板權, 我覺得HOTTOYS 正常唔會出 ...
maxy2k 發表於 31-5-2011 05:56 PM

有可能呀! 等於tron legacy, 我覺得ht出 kevin 都唔係100%自願的呢~
可能marvel要ht出曬所有 superhero movie 都唔定~ (因為ht唔出基本都無人出)
唔該將盒 Axel 疊上 Mark I 度再影多張相吖~~
$hiine 發表於 31-5-2011 06:03 PM

佢會話邊有咁多時間玩影響,你班豬頭