Toysdaily 玩具日報

[新品消息] X-Men: First Class License Announcement

HT今回押錯注碼了。
你們就買吧, 不管是X-Men, Y-Men, Z-Men只要H記出的管它是不是Men咱們就乖乖地掏出錢買吧, 至於什麼X&#3972 ...
零度戰姬 發表於 30-5-2011 09:52 PM

我比較想大大 分享下 有D咩12"(唔係單講 想有埋相)

大大甘多個POST 都冇1個係分享...
我比較想大大 分享下 有D咩12"(唔係單講 想有埋相)

大大甘多個POST 都冇1個係分享...
改咩名好? 發表於 31-5-2011 01:17 AM

X 2 佢嘅"神”級post 就睇得多,相就真係好似一張都未見過:57:

C兄,佢之前有出過分享Post同有相架...不過....係偷人地D相當自已之麻...:44:

講番套野,人物造型真係麻麻地喎...冇個中...
套制服真係好老土......:72:
C兄,佢之前有出過分享Post同有相架...不過....係偷人地D相當自已之麻...

講番套野,人物造型真係麻麻 ...
liuwaihung 發表於 31-5-2011 01:53 AM

佢既POST 唔多 有相既得1個 只係FAIZ 加速

http://www.toysdaily.com/discuz/search.php?searchid=339&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
X 2 佢嘅"神”級post 就睇得多,相就真係好似一張都未見過
Oldcat 發表於 31-5-2011 01:23 AM

奇人出奇post,做咁多野想升級,可惜户口都就快比人封.....
回復 49# liuwaihung
Trailer 所見,估計係七十年代做背景,造型難免脫節:38:
奇人出奇post,做咁多野想升級,可惜户口都就快比人封.....
neo.L 發表於 31-5-2011 04:15 AM

希望版主咪封戰機,唔係少好多娛樂。
讓你點菜你想看我的 "那一大隻" figure H記 or M記隨你點......
零度戰姬 發表於 31-5-2011 02:47 AM

朕想看看閣下的faiz axel 加速型貴價品,朕聽聞閣下收藏咗好多m記稀世珍寶,都想一一觀賞..
頭像被屏蔽
哩排少左黎12"哩邊, 原來多左d奇人異士~~:@
頭像被屏蔽