Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Heartcatch 光之美少女!盒蛋分享 ^0^

咁多位好?:35:
今日又係小弟同大家分享下玩具  今次要分享既係-----ハートキャッチプリキュア! PRECURS HEROINE 盒蛋
依隻盒蛋全5款  小弟係散抽既但係好好彩有貴人幫助下抽左6盒就齊左一套:61:  QC都好唔錯~
因為今次缺小左D用開既攝影器材所以D相係差D嫁啦 請見諒:64:
先係盒圖  今次個盒幾靚下:71:

今次既5款分別係Cure Blossom,Cure Marine,Cure Moonlight,Cure Sunshine同埋敵人Dark Precure(好似係MOONLIGHT個妹不過我未睇唔知:(
先黎地台
今次D地台幾貼心 有得吉埋隻腳企得更穩陣 低讚:71:  第二張係紳士既角度:DD  不過其實都係想分享下佢隻腳個插入位姐唔好諗錯第2到?:p

再提一提個頭都用左BALL POINT可以360度咁轉都好低讚:71:

之後就係主菜上陣啦:D
先係Cure Blossom
上面已經講左今次個五
Good and so cool!

我明明打曬佢都出唔曬....
版大可唔可以幫幫手?
我打完佢都出唔曬所有內容....
開左個新開POST都係咁..
版大可唔可以幫幫手?
kit0829 發表於 28-5-2011 11:04 PM
你可以用記事本打晒之後再 copy 落黎就得啦~~~又安全又唔怕突然死網~~~:)
版大可唔可以幫幫手?
kit0829 發表於 28-5-2011 11:04 PM

以前試過類似的情況,試左幾次先次因為用左"港府字"
(例如  "o的"、"o架" )
段文一見到港府字,之後的便會全部被cut晒。
你可以用記事本打晒之後再 copy 落黎就得啦~~~又安全又唔怕突然死網~~~
Somebody_Ex 發表於 29-5-2011 02:05 AM

我重打第3次就係用依個方法都唔得:unhappy:
不過點都好THX SOME大先:shy:
以前試過類似的情況,試左幾次先次因為用左"港府字"
(例如  "o的"、"o架" )
段文一見到港府字,之後的 ...
鐘樂佳 發表於 29-5-2011 02:25 AM

我篇野冇依D字的說...
就係唔知點解我打曬出黎但係佢出就出得一半:no:
點都好THX C兄先:64: