Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.66~~~混合聯組~~~OOO Takakiriba & Takatorartar

support support!!
好在我避得過呢set...
takeshi 發表於 25-5-2011 05:15 PM
THX takeshi 兄支持~~~:77:竟然避得過~~~不過現貨都係貴少少啫~~~:35:
x2
88643 發表於 25-5-2011 05:26 PM
有興趣咪諗諗囉~~~:65:

係度多謝各支持小弟帖子的朋友~~~好快又輪到 Tajadol 和 skull crystal ~~~希望大家有多點考慮空間吧~~~:77:
支持~~~:71:
有點雞肋..特技的PARTS唔係太特別
會繼續追下去嗎
一文字 發表於 26-5-2011 12:18 AM
我不入地獄~~~誰入地獄呢~~~:68:
支持~~~
genji 發表於 26-5-2011 12:23 AM
THX genji 兄~~~我今日過 MK 時都未見到 Tajadol~~~你真係走運啦~~~:71:
THX wing sir 十卜~~~真係好耐都無見你啦~~~近來無玩 SHF 或玩具啦~~~
Somebody_Ex 發表於 25-5-2011 10:00 PM

long time no see, :)入返shf新電law:35:
long time no see, 入返shf新電law
wing0boy 發表於 26-5-2011 05:32 PM

:71: