Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.66~~~混合聯組~~~OOO Takakiriba & Takatorartar

頭像被屏蔽
:71:
搵笨還搵笨,又幾正wo~
怪物et 發表於 24-5-2011 09:37 PM
如果跟足日圓訂價入手又唔算好貴~~~:)我有五成係鍾意啲特效先會訂~~~:DD
呢set都係pass...:!  等睇some大出"萬劍歸宗"
鐮光攻擊特效件不是綠色真係敗筆!
humanspider 發表於 24-5-2011 09:10 PM
呢樣都 OK GE~~~不過我想佢畀多一件半件鐮刀光我~~~兩邊發光更加好~~~:)
其實.......把劍真係多餘,比多件特效件好過喇!!!!!!~~~~:70::70:
效果配件果然是此SET的亮點,我被Takatorartar奔馳的像給毒到了
一舉鯨濤快哉風 發表於 24-5-2011 09:22 PM
THX 一舉兄支持~~~:)這 SET 在台灣的銷售也是一般的嗎~~~:DD
面相有修正...
tatoba淚目
攝影_基 發表於 24-5-2011 09:43 PM
其實唔係差好遠啫~~~一條紅線仔唔係好覺眼GE~~~:DD
好正,但唔多抵,想佢出mg,咁就可以換好多型態
十卜some大:$真係越影越靚:D
ooo又一強大的限定系:(每盒有劍都好,不用為一盒有劍爭餐死:$
heero_w_gundam 發表於 24-5-2011 11:10 PM
THX heero 兄支持~~~:71:
呢set都係pass...  等睇some大出"萬劍歸宗"
big9kan 發表於 25-5-2011 12:53 AM
THX big9kan 兄支持~~~我諗係"十劍歸宗"咁啦~~~:66:
support support!!:71:
好在我避得過呢set...:55:
support support!!
好在我避得過呢set...
takeshi 發表於 25-5-2011 05:15 PM

x2:unhappy:
其實.......把劍真係多餘,比多件特效件好過喇!!!!!!~~~~
小武 發表於 25-5-2011 07:20 AM
大家都係咁諗~~~有啲 form 根本都無用過劍~~~咁又畀多把~~~寧願要啲 Candroid ~~~硬幣或者特效件重實際~~~:44:
好正,但唔多抵,想佢出mg,咁就可以換好多型態
p_lam0730 發表於 25-5-2011 01:40 PM
MG 可以換型態咁正~~~:@
十卜some大真係越影越靚
ooo又一強大的限定系每盒有劍都好,不用為一盒有劍爭餐死
wing0boy 發表於 25-5-2011 03:04 PM
THX wing sir 十卜~~~:77:真係好耐都無見你啦~~~近來無玩 SHF 或玩具啦~~~:?
有點雞肋..特技的PARTS唔係太特別
會繼續追下去嗎:38: