Toysdaily 玩具日報

[其他] 真心建議HT今年動漫節,咪再叫人排隊去買乜買物限量版....

回復 30# Gretzky99

梗唔係排通宵,依家訂咗第一日出都要排攞,動漫節會場攞都係要排啦,咁又唔駛排通宵,排一陣又實有得攞,佢又可show比人睇幾多人買佢d嘢
頭像被屏蔽
限量版不是一個問題

問題是如何做到公平

HT 不能讓炒家囤貨.....
Gretzky99 發表於 20-5-2011 09:51 PM

x2
唉, 唔好再搞呢d野喇, 係都叫大家上網訂咪算羅.

我上年有去, 排完得個桔, 點知下午就一次過賣晒d貨, 諗起都激氣.
大熱天時, 個個靚仔身水身汗 + 香味撲鼻,

侯活, 你都唔想支持你既客搞成咁掛?!
最好就係動漫出 500 隻, 心急o既咪去排囉,
真心想玩不過唔急就預定, 三個月後先有,
咁咪公平 d 囉
HT個名都夠響la...都ng使再做呢d負面宣傳
頭像被屏蔽
炒家帶同一班MK潮童排隊, 明刀明槍係隊頭派錢比班MK潮童去比錢. Howard見到都眼火爆,  比人影到成座pre ...
dogjumpjump 發表於 21-5-2011 01:21 PM

多謝解答,
不過同叮噹有咩關係呢?
鋪名?
頭像被屏蔽
多謝解答,
不過同叮噹有咩關係呢?
鋪名?
fourson 發表於 21-5-2011 01:38 PM

因為叮噹就係炒家,炒家就係叮噹.......講笑,
你最後個幾個字就係答案,當日玩到好大既,你睇番D舊貼啦,好精彩架.....
回復 40# neo.L

哦!
其實果兩間鋪行內都出晒名架啦。
叫大家上網訂咪算羅:38:
炒家帶同一班MK潮童排隊, 明刀明槍係隊頭派錢比班MK潮童去比錢. Howard見到都眼火爆,  比人影到成座pre ...
dogjumpjump 發表於 21-5-2011 01:21 PM

講起呢單嘢我都有印象,當時好似嘈到仲連埋fb條link,不過之後都冇心機睇,既然Howard眼火爆,點解之後唔搵籍口推出多d貨呢,應該唔難...:26:最緊要今年唔會歷史重演了:!
頭像被屏蔽
如果真係歷史重演, 我諗會有暴動, HT fans上次已忍無可忍.

至於唔加推我估佢同電影公司可能有個生產 ...
dogjumpjump 發表於 22-5-2011 06:33 PM

+1 睇個環境今年又係炒家玩曬