Toysdaily 玩具日報

查看: 8405|回復: 57

[其他] 真心建議HT今年動漫節,咪再叫人排隊去買乜買物限量版....

候活..絕對支持你出乜野動漫節限量版架..其實無乜無問題..不過而家HT d野已經ng係玩具咁簡單啦..而係生財工具啦...為左自己家人...為左班真玩家著想...ng好再安排d限量野係動漫節排隊買啦...VIP/買家係網上登記id or 買滿幾$至有得抽,又或者想個更完善方法更好啦..好似之前10周年同今次魔盗王安排咪幾好.....而家d炒家(老細)請成team人去排隊..緊本無公平呢樣野...最緊要果班生番緊加ng會守到規則...你睇排ipad2..iphone班友..又打架又淋油...緊本呢班炒家已經顛左無左人性架啦....到時又要俾呢班生番問候家人..又要俾班玩家埋怨...何必呢...
今年真係會加插淋油,我就唔排啦!!
向ht 角度睇 , 點分玩家定炒家呢 ? 邊個比錢咪邊個老闆lor ....

你咁樣講會比ceo 叫你返屋企 "enjoy your life"
候活..絕對支持你出乜野動漫節限量版架..其實無乜無問題..不過而家HT d野已經ng係玩具咁簡單啦..而係生財工 ...
pathk 發表於 20-5-2011 04:30 PM

絕對支持 .....
上面果幾位師兄, 小心D講野呀, 呢度好多打手嫁!!!

佢地除左好支持炒風之外, 仲會不斷攻擊話要捱炒價D師兄, 恥笑我地呢班, 佢地所謂"無錢, 唔抵得人地有錢, 買唔起就唔好係到冤" 既死窮鬼!!!
向ht 角度睇 , 點分玩家定炒家呢 ? 邊個比錢咪邊個老闆lor ....

你咁樣講會比ceo 叫你返屋企 "enjoy you ...
kingofhero 發表於 20-5-2011 05:44 PM

無錯..係呀 ~ HT老細眼中無分玩定炒家~ 只得買家..目的咁都係想搵$者...兩種賣法..一個賣法俾人指住小埋祖宗家人..用另一個好d方法大家同自己都好過..咁為乜重要自己攞嚟煩
頭像被屏蔽
絕對同意支持!
謝絕炒家!

HT 團隊 咁辛苦,由構思到出了成品!每隻賺得一千幾佰!
俾d PK炒家,炒來炒去,賺多你幾倍!
永遠不到玩家的手,非常普遍!
絕對支持~期望覺得今年唔應該再排隊~

上年排左成晚得個吉~最後走去天下入正野

各位師兄都留言支持~俾HT見識玩家力量~哈哈
絕對支持~期望覺得今年唔應該再排隊~

上年排左成晚得個吉~最後走去天下入正野

各位師兄都留言支持~俾 ...
逆天原罪 發表於 20-5-2011 06:56 PM

我贊成, 不過應該去FACEBOOK 留
enjoy your life:71:
認同,我用咗3K買果隻P仔,但在一間公司新產品來說越多NOISE越好,唔理你讚又好炒媽拆蟹又好,好過無人講,有打架淋油仲正,分分鐘上A1,慳返十零萬宣傳費,可能連外國玩具界都報導
上年我係其中一個苦主今年真的希望再被大陸人同叮噹再欺負la 我只係一個小小的玩家
上年我係其中一個苦主今年真的希望再被大陸人同叮噹再欺負la 我只係一個小小的玩家
neweasonlss 發表於 20-5-2011 09:19 PM

:@
$hiine 發表於 20-5-2011 09:21 PM

再不希望:50:先真.....睇來上年的創傷太大la